banner image
Press Release

Grant Thornton & DCW ενώνουν τις δυνάμεις τους

H Grant Thornton, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ορκωτών ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων, παραμένοντας σταθερή στη στρατηγική της πορεία προχώρησε στην ενσωμάτωση της DCW Software Hellas AE, εταιρίας παροχής υπηρεσιών ΙΤ, στο δίκτυό της.

Η ένταξη της DCW Software Hellas προσβλέπει στη διεύρυνση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Grant Thornton και στο άνοιγμά της σε νέες δυναμικές αγορές.

Η DCW Software Hellas ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1992 στην Αθήνα. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στην Κύπρο, παρέχοντας σε επιχειρήσεις διεθνώς αναγνωρισμένα επιχειρησιακά λογισμικά καθώς και υπηρεσίες συντήρησης αυτών. Παραδοσιακά διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες  αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, ενώ τα ετήσια έσοδά της φτάνουν τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με την ένταξη της έμπειρης ομάδας προγραμματιστών και σύμβουλων επί πληροφοριακών συστημάτων της DCW Software Hellas, η Grant Thornton θα μπορεί να παράσχει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της και θα μπορέσει να διευρύνει την γκάμα των υπηρεσιών της παρέχοντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την υποστήριξη και των τομέων πληροφορικής κάθε εταιρείας και οργανισμού. Πλέον θα έχει την δυνατότητα να είναι δίπλα στον πελάτη της και για θέματα υλοποίησης και συντήρησης εφαρμογών ,για αξιολόγηση και επανασχεδιασμό πληροφοριακών αναγκών καθώς επίσης υπηρεσίες ελέγχου και ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων.

Ο κύριος Βασίλης Καζάς, Managing Partner της Grant Thornton στην Ελλάδα δήλωσε: «Η ενσωμάτωση της εξειδικευμένης και έμπειρης ομάδας της DCW Software Hellas στη Grant Thornton αποτελεί κοινό όραμα και για τις δύο εταιρίες με απώτερο στόχο τη διείσδυση σε νέες αγορές, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, την ανάπτυξη του πελατολογίου και την εδραίωση επιχειρηματικών σχέσεων με την αγορά. Η πιο ισχυρή ανταγωνιστική θέση και η αύξηση του κύκλου εργασιών για τα δύο μέρη θα προσφέρουν ένα σημαντικό προβάδισμα, σε μια περίοδο που το εξωτερικό περιβάλλον είναι ιδιαίτερα μεταβαλλόμενο και απαιτητικό».

Ο κύριος Κώστας Πούλος, Διευθύνων Σύμβουλος της DCW Software Hellas δήλωσε: «Για περισσότερο από 20 χρόνια στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, φροντίζοντας η τεχνολογία να υποστηρίζει και να διευκολύνει τα επιχειρηματικά τους σχέδια. Σήμερα η ενσωμάτωση μας στην Grant Thornton δίνει στους πελάτες μας πρόσβαση σε ολοκληρωμένες επιχειρηματικές υπηρεσίες που θα τους ενισχύσουν το ένστικτο για ανάπτυξη. Ταυτόχρονα οι πελάτες της Grant Thornton θα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού, παγκόσμιας κλάσης».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το:

Τμήμα Marketing & Business Development

T: 210 72 80 069-70

Φ: 210 72 12222

E: marketing@gr.gt.com

Copy text of article