Ξεκλειδώστε τις δυνατότητές σας για ανάπτυξη

Τι σας προσφέρει η Grant Thornton;

Η Grant Thornton προσφέρει κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε πουθενά αλλού. Αυτό είναι η ευκαιρία να αναπτύξετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, ενώ οι προσπάθειές σας θα αναγνωρίζονται από την πρώτη μέρα. Εκτιμούμε τις δεξιότητες και τις γνώσεις θα φέρετε στην Grant Thornton ως ένας έμπειρος επαγγελματίας και ανυπομονούμε να σας υποστηρίξουμε, όσο θα προχωράτε την καριέρα σας με τον οργανισμό μας.

Όταν ενταχθείτε στην Grant Thornton θέλουμε να φέρετε την προοπτική σας και να αναπτύσσετε τον εαυτό σας κάθε μέρα. Με την υποστήριξη του οργανισμού μας που βασίζεται σε αξίες και με γνώμονα ένα παγκόσμιο δίκτυο 50.000 συναδέλφων στην Grant Thornton, θα επιτύχει αξιοσημείωτα αποτελέσματα για τους πελάτες, τους συναδέλφους και τις κοινότητές μας κάθε μέρα.

Δεδομένης της προϋπηρεσίας σας, θα έχετε την ευκαιρία να έχετε ηγετικό ρόλο, και επίσης να παρέχετε καθοδήγηση και εποπτεία για να βοηθήσετε τους ανθρώπους μας να αναπτύξουν και να αναπτυχθούν.

Μετά από χρόνια εμπειρίας στο ενεργητικό σας, ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Στη Grant Thornton, σας προσφέρουμε τις νέες προκλήσεις που αναζητάτε. Οι άνθρωποι με προηγούμενη εργασιακή εμπειρία που εντάσσονται στην εταιρεία μας έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τις δεξιότητές τους στο επόμενο επίπεδο. Έρχονται σε εμάς για να αναλάβουν νέες και ικανοποιητικές προκλήσεις, και να εμπλακούν σε άμεση συνεργασία με τους πελάτες μας, καθώς και στη διαμόρφωση της μελλοντικής κατεύθυνσης της εταιρείας μας.

Εκτιμούμε την εμπειρία που έχετε ήδη αναπτύξει και θα σας προσφέρουμε τις ιδανικές συνθήκες για να προάγετε τη σταδιοδρομία σας. Στην Grant Thornton, οι άνθρωποι με προηγούμενη εργασιακή εμπειρία αναλαμβάνουν μεγαλύτερες ευθύνες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας και της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, καθοδηγούν και υποστηρίζουν τα μέλη των ομάδων τους και, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις του κλάδου τους, συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και ενημερώσεις για τους πελάτες μας.

Γιατί να επιλέξετε την Grant Thornton

Η Grant Thornton είναι ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς στον κόσμο των ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών εταιρειών. Οι πελάτες απευθύνονται σε εμάς, γιατί είμαστε διορατικοί, σχολαστικοί στο έργο μας, και ικανοί να κάνουμε τη διαφορά σε κάθε τομέα της δραστηριότητάς τους.

Επιπλέον, το έργο της εταιρείας μας οδηγείται από τη διαφορά της Grant Thornton, που δίνει σε όλους τους ανθρώπους μας ένα δυναμικό και υποστηρικτικό περιβάλλον. Η διαφορά αυτή υποστηρίζεται από τα ακόλουθα στοιχεία:

Η κουλτούρα μας: γιορτάζουμε το εύρος των εμπειριών και των προοπτικών που οι άνθρωποι φέρνουν στον οργανισμό μας - ειδικά το πάθος και τη δημιουργικότητά τους. Μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλον, και στη συνέχεια συνεργαζόμαστε εκτενώς για την παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας.

Φέρτε ολόκληρο τον εαυτό σας: πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να διαχωρίσετε τον «προσωπικό» εαυτό σας από τον «εργαζόμενο» εαυτό σας. Χαιρετίζουμε την ατομικότητα του δυναμικού μας και να ξέρετε ότι ένα ευρύ και ποικίλο μίγμα των μελών της ομάδας εμπλουτίζει το χώρο εργασίας μας.

Η ανάπτυξη σας: τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε μοναδικές ευκαιρίες κατάρτισης και ηγεσίας. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης για την απόκτηση των επαγγελματικών πιστοποιήσεων, συμπεριλαμβανομένης άδειας μελέτης και εξέτασης μετ’ αποδοχών και κάλυψης κόστους υποστηρικτικού υλικού και παρακολουθήσεων. Η ομάδα μας επωφελείται επίσης από τα προγράμματα υψηλής κατάρτισης που προσφέρονται από GTIL, καθώς και από ένα ευρύ φάσμα εσωτερικών σεμιναρίων.

Διεύρυνση των ορίων: καταλαβαίνουμε ότι για να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται οι άνθρωποι μας, μπορεί να χρειαστεί να κινηθούν έξω από τις μέχρι τώρα εμπειρίες τους. Προσφέρουμε τοπική και παγκόσμια κινητικότητα, καθώς και μια ποικιλία ρόλων, έργων και πελατών για να διατηρήσουμε την δέσμευση και να ενισχύσουμε την πρόοδο στη σταδιοδρομία σας.

Εταιρική Υπευθυνότητα: δεν λειτουργούμε σε απομόνωση. Είμαστε μέρος των κοινοτήτων που συχνά απαιτούν τη βοήθειά μας. Μέσω της Grant Thornton, οι άνθρωποι μας έχουν την δυνατότητα να συμβάλουν στις δράσεις της Grant Thornton.