Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εργασία στην Grant Thornton?

Το να διαλέξετε που θα θέλατε να εργαστείτε είναι μία δύσκολη απόφαση. Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πως είναι να εργάζεται κανείς στην Grant Thornton, παρουσιάζουμε ορισμένες από τις ερωτήσεις που μας απευθύνουν συχνότερα.

Τι είδους ανθρώπους ψάχνουμε;

Πάντα βρισκόμαστε στην αναζήτηση ενός μεγάλου ταλέντου. Όταν εξετάζουμε τις αιτήσεις που λαμβάνουμε, ψάχνουμε για ανθρώπους με ανεπτυγμένες ικανότητες και δεξιότητες από την προηγούμενη εργασιακή τους εμπειρία και για ανθρώπους που πρεσβεύουν τις αξίες μας.

Πώς κάνω αίτηση για μία θέση εργασίας στην Grant Thornton;

Όταν βρείτε ανάμεσα στις  μία θέση εργασίας που να σας ταιριάζει, μπορείτε να κάνεις αίτηση κατευθείαν από το website μας ή μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο recruitment@gr.gt.com. Σας συμβουλεύουμε να συμπεριλάβετε τον τίτλο και τον αντίστοιχο κωδικό της θέσης εργασίας για την οποία ενδιαφέρεστε.

Τι συμπεριλαμβάνεται στην διαδικασία επιλογής;

Βρείτε περισσότερα για κάθε βήμα της διαδικασίας επιλογής κάνοντας κλικ εδώ.

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για ένα job alert;

Αφού στείλετε το βιογραφικό σημείωμα σε εμάς, θα ανταποκριθούμε σύντομα και θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ένα online ερωτηματολόγιο το οποίο σας δίνει την δυνατότητα  να μας ενημερώσετε για το αν θέλετε να σας γνωστοποιούνται οι νέες θέσεις εργασίας ή όχι.

Πώς θα με βοηθήσει η Grant Thornton να εξελίξω την καριέρα μου;

Όταν ξεκινήσετε στην Grant Thornton θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε ένα προσωπικό πλάνο εξέλιξης το οποίο θα είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας φιλοδοξίες και στις δικές σας ανάγκες εξέλιξης. Αυτό το πλάνο θα μπορούσε να περιλαμβάνει την δυνατότητα να χτίσετε την δική σας σταδιοδρομία μέσα στην εταιρία μας και να αναπτύξετε τις δικές σας δεξιότητες και ηγετικές ικανότητες. Θα σας βοηθήσουμε να προγραμματίσετε την καριέρα σας ώστε να αφήσετε το στίγμα σας στην εταιρεία και να ξεχωρίσετε κάνοντας την διαφορά.

Ποια είναι η προσέγγιση της Grant Thornton στην διαφορετικότητα και ένταξη στην εταιρεία;

Στην εταιρεία μας, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να εξωτερικεύουν κάθε πτυχή του χαρακτήρα τους στον εργασιακό χώρο. Αναγνωρίζουμε, δεχόμαστε και χρησιμοποιούμε τις διαφορετικές ικανότητες και ταλέντα του προσωπικού μας. Αυτή η προσέγγιση μας βοηθάει να δημιουργήσουμε έναν δυνατό και ισχυρό οργανισμό.

Είναι δεδομένο πως ο καθένας μεταχειρίζεται δίκαια και δεν γίνονται διακρίσεις που να αφορούν  την εθνικότητα, την φυλή, την θρησκεία ή την πίστη (ή την έλλειψη αυτής), το φύλο, τις σεξουαλικές προτιμήσεις, την αλλαγή φύλου, την εγκυμοσύνη, την μητρότητα, την οικογενειακή κατάσταση, την ηλικία και ενδεχόμενη αναπηρία. Πέρα από αυτό εξυμνούμε την ευρύτητα των εμπειριών και της προοπτικής που φέρνουν οι άνθρωποι στην Grant Thornton – ειδικότερα την διαφορετικότητα των εμπειριών, των ικανοτήτων και της προοπτικής.

Δέχεστε αιτήσεις εργασίας από υποψήφιους που χρειάζονται visa;

Εκτός αν διευκρινίζεται στην αγγελία της εργασίας, δεχόμαστε υποψηφίους που χρειάζονται στήριξη για την μετανάστευσή τους, παρ’ όλα  αυτά αναμένεται να έχετε παρουσιάσει πλήρως τις απαιτήσεις που χρειάζονται για την visa και την επιλογή σας, στην συνοδευτική επιστολή.