Η διαδικασία επιλογής υποψήφιων εργαζομένων

Άτομα με εμπειρία έρχονται σε εμάς για να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να κυνηγήσουν νέες προκλήσεις. Είμαστε επικεντρωμένοι στην ενδυνάμωση των ομάδων μας, επιτρέποντας τους να έχουν άμεσο αντίκτυπο στους πελάτες και στο μέλλον της εταιρείας μας.

Εάν ψάχνετε να ανεβάσετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο, μια θέση στη Grant Thornton ίσως είναι αυτό το οποίο αναζητείτε.

Αναζητείστε το ρόλο των ονείρων σας

Το πρώτο βήμα προς μια καριέρα στην Grant Thornton είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα εύρεσης εργασίας μας, όπου και μπορείτε να δείτε όλες τις ελεύθερες θέσεις εργασίας μας.

Αίτηση για την ελεύθερη Θέση Εργασίας

Όταν βρείτε μια θέση που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει, μπορείτε να κάνετε αίτηση άμεσα από το website ή μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση recruitment@gr.gt.com. Θα σας συμβουλεύαμε να συμπεριλάβετε τον τίτλο και τον κωδικό αναφοράς για την θέση όπου επιθυμείτε να κάνετε αίτηση.

Λαμβάνοντας το βιογραφικό σας

Αφού λάβουμε το βιογραφικό σας, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν για τα επόμενα βήματα της διαδικασίας επιλογής μας. Επίσης, θα επιθυμούσαμε να συμπληρώσετε 2 ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια.

Ηλεκτρονικά Ερωτηματολόγια

Το πρώτο ερωτηματολόγιο είναι μια επιπλέον ευκαιρία να μας δώσετε περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό και εργασιακό σας ιστορικό, καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε καλύτερα τους λόγους για τους οποίους αποφασίσατε να κάνετε αίτηση για να εργαστείτε μαζί μας και ποια πιστεύετε πως θα ήταν η θέση σας στον οργανισμό μας.

Το δεύτερο ερωτηματολόγιο είναι ένα ερωτηματολόγιο προσωπικότητας, το οποίο θα μας βοηθήσει να σας γνωρίσουμε καλύτερα πριν την διαδικασία των συνεντεύξεων. Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις σε αυτό το ερωτηματολόγιο.

Γνωρίστε την ομάδα People & Culture μας

Εάν η αίτηση σας καλύπτει τα απαιτούμενα της θέσης εργασίας, η ομάδα του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού μας θα σας καλέσει για να κανονίσετε τις ώρες και το μέρος των συνεντεύξεων.

Συνεντεύξεις

Το επόμενο βήμα για εσάς είναι να γνωρίσετε τους ανθρώπους μας. Η διαδικασία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους Service Line / Department Partners, μέλη ομάδων και τους εκπρόσωπους της ομάδας People & Culture μας.

Αυτές οι συνεντεύξεις θα είναι μια ευκαιρία για εμάς να μάθουμε περισσότερα για τις εμπειρίες σας, τις τεχνικές σας δεξιότητες και ενδιαφέροντα, καθώς και για εσάς να μάθετε καλύτερα την Grant Thornton, την κουλτούρα της, και τις απαιτήσεις της θέσης/ρόλου εργασίας.

Λαμβάνοντας μια προσφορά εργασίας

Αφού εκπληρώσουμε τα βήματα αυτά, θα σας παραδώσουμε μια προσφορά εργασίας. Συγχαρητήρια!

Όταν δεχθείτε την προσφοράς μας, ένα μέλος της People & Culture ομάδας μας θα σας προμηθεύσει μια γενική εικόνα του προγράμματος εισαγωγής και των πρώτων σας ημερών μαζί μας.

Ξεκινώντας την νέα σας καριέρα

Από την πρώτη μέρα, θα εξασφαλίσουμε τα εργαλεία τα οποία θα χρειαστείτε για μια επιτυχή και ουσιώδη καριέρα στην Grant Thornton. Θα λάβετε μια αναλυτική εισαγωγή και θα σας ορίσουν με έναν σύμβουλο ο οποίος θα σας υποστηρίζει.