Στην Grant Thornton πιστεύουμε ότι σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό παγκόσμιο περιβάλλον, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί για κάθε επιχείρηση τον πολυτιμότερο πόρο στην προσπάθειά της για κερδοφόρο ανάπτυξη.

Για το λόγο αυτό, προσφέρουμε στους εργαζoμένους μας ευκαιρίες καριέρας στο παγκόσµιο επιχειρηµατικό περιβάλλον, διαρκή κατάρτιση και εξέλιξη, δια βίου επαγγελματική ανάπτυξη, αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας παράλληλα κάθε επιτυχία.

Η μοναδική μας εταιρική κουλτούρα και οι δυνατότητές μας εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας ανάπτυξη. Σε όποιο στάδιο της καριέρας σας και αν βρισκόσαστε σας βοηθάμε να αναπτυχθείτε και να βελτιωθείτε καθημερινά.

Ο στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες σας για να αναπτύξετε την καριέρα σας, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες σε όλο τον παγκόσμιο οργανισμό της Grant Thornton.

Γιατί η Grant Thornton αποτελεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας

Η εμπειρία σας στην Grant Thornton

Στην Grant Thornton, οι άνθρωποί μας κάνουν την πραγματική διαφορά. Κάθε μέρα, οι άνθρωποί μας αναπτύσσουν στρατηγικές ανάπτυξης για τους πελάτες μας, διαμορφώνοντας την εταιρική μας κουλτούρα και το μέλλον της εταιρείας μας. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να έχουν λόγο, καθώς και την ικανοποίηση από την επίτευξη ποιοτικών αποτελεσμάτων σε ό,τι κι αν κάνουν.

Έχουμε μια κουλτούρα που προάγει την καινοτομία, την περιέργεια και την πολυμορφία της σκέψης, όπου οι άνθρωποι μας είναι εμπνευσμένοι να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μας.

Η αυθεντικότητα είναι μέρος της Στρατηγικής μας

Στην Grant Thornton οι άνθρωποι και οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας. Είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία μιας πραγματικά ξεχωριστής εμπειρίας για τους πελάτες μας και γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τους ανθρώπους μας.  Η συμβολή του καθενός αναγνωρίζεται και είναι σεβαστή γιατί φέρνει μια μοναδική προοπτική. Έχουμε όλοι την δυνατότητα να διαμορφώσουμε και να επηρεάσουμε την εμπειρία μας στην Grant Thornton, αλλά και την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Κάνουμε την διαφορά για εμάς, τους πελάτες μας και την κοινωνία

Οι ομάδες μας απολαμβάνουν να συνεργάζονται και να συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη των πελατών μας, των συναδέλφων, και των κοινοτήτων στις οποίες εργαζόμαστε και ζούμε, με στόχο τη βελτίωση, την εξέλιξη και τη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών. Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί τρόπο λειτουργίας για τη Grant Thornton και όχημα στην πορεία για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη εδώ.

Μαζί εξελίσσουμε τους εαυτούς μας και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας

Η Στρατηγική μας για το 2020 αποτυπώνει την αποφασιστικότητα μας να εξελιχθούμε ως η κορυφαία προτεινόμενη εταιρία στον κλάδο μας, ξεχωρίζοντας για την εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας και για την καινοτομία στην παροχή των υπηρεσιών μας.

Η συνεργασία μεταξύ μας, με τους πελάτες και με άλλους επαγγελματίες διευρύνει τη σκέψη μας και βελτιώνει την προσέγγισή μας, ώστε να εξελίξουμε την καινοτομία και την παροχή των υπηρεσιών μας. Απολαμβάνουμε να μαθαίνουμε από άλλους ανθρώπους και εφαρμόζουμε αυτή τη μάθηση στην εργασία μας, ενώ είμαστε όλοι δεσμευμένοι να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους ανθρώπους και τους πελάτες μας.

Η συνεχής ανάπτυξη είναι στον πυρήνα της κουλτούρας μας

Η ανάπτυξη επιτυγχάνεται μέσω της επέκτασης των ορίων και της πρόκλησης, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση. Προσφέρουμε στους ανθρώπους μας τα εργαλεία ώστε να γίνουν καλύτεροι από ό,τι πίστευαν ότι μπορούν να γίνουν. Θα σας βοηθήσουμε να οικοδομήσετε πάνω στις ικανότητες και την αποφασιστικότητα σας με την υποστήριξη και καθοδήγηση από έμπειρους συναδέλφους σας, συμβούλους (Counselors) και εμπνευσμένους ηγέτες. Διαβάστε περισσότερα για την ανάπτυξη σας εδώ.

Η εταιρική μας κουλτούρα

Θεωρούμε ότι το εύρος των εμπειριών και των προοπτικών που οι άνθρωποί μας φέρνουν στον οργανισμό μας έχει μοναδική σημασία - ειδικά όταν πρόκειται για το πάθος και τη δημιουργικότητά τους. Μπορούμε να μάθουμε πολλά ο ένας από τον άλλον, και στη συνέχεια, να συνεργαστούμε για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων για τους πελάτες μας.

Στην Grant Thornton, δημιουργούμε ένα περιβάλλον επιτυχίας και ατοµικής ενδυνάµωσης και σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα μέσα για να κάνετε τη διαφορά κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το ρόλο και τα χρόνια επαγγελματικής σας εμπειρίας. Θα σας ενθαρρύνουμε να συνεισφέρετε με το πάθος, τον ενθουσιασμό και τις ιδέες σας σε κάθε στάδιο της καριέρας σας.

Μας ενδιαφέρουν πραγματικά οι άνθρωποι μας

Στην Grant Thornton, όπου κι αν βρίσκεστε θα έχετε πρόσβαση σε ηγέτες που θα σας εμπνεύσουν και θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καριέρας σας. Ανώτερα στελέχη θα είναι πάντα πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί σας και να σας καθοδηγήσουν. Θα έχετε πρόσβαση σε ολοκληρωμένα προγράμματα κατάρτισης, counselling, άδειες μετ 'αποδοχών για σπουδές και ευρύ φάσμα συμπληρωματικού υλικού.

Θα εξασφαλίσουμε ότι κατανοείτε πλήρως το ρόλο σας στην εταιρεία καθώς και την έννοια της επιτυχίας στην Grant Thornton. Θα είστε σε θέση να λάβετε τις δικές σας αποφάσεις, να παρακινήσετε τους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί σας και να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες των πελατών σας για ανάπτυξη. Εμείς με τη σειρά μας, σας παρέχουμε κάθε υποστήριξη, κατάρτιση και  ευελιξία που χρειάζεστε.

Χτίζουμε ένα κοινό όραμα

Πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι της Grant Thornton στις 140 διαφορετικές χώρες που έχει παρουσία, θα πρέπει να μοιράζονται μια κοινή εμπειρία στο περιβάλλον εργασίας ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής τους. Ως ένας δυναμικός οργανισμός με προοδευτική σκέψη, έχουμε ένα σαφές και ισχυρό όραµα για το μέλλον μας και αναζητούμε συνεχώς τους κατάλληλους ανθρώπους που θα συμβάλλουν σε αυτό.

Εκτιμούμε τη διαφορετικότητα 

Η διαφορετικότητα μας βοηθά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός ταχύτατα μεταβαλλόμενου κόσμου. Οι ομάδες μας συμβάλλουν με νέες ιδέες και οράματα  στις εργασίες που πραγματοποιούν για τους πελάτες μας και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν προκλήσεις σε καθημερινή βάση. Θέλουμε όλοι όσοι εργάζονται στην Grant Thornton να τυγχάνουν δίκαιης και ίσης μεταχείρισης χωρίς διαφοροποίηση με βάση την εθνικότητα, φυλή, θρησκεία ή πεποίθηση (ή  έλλειψη θρησκείας ή πεποίθησης ), φύλο, σεξουαλικό προσανατολισμό, εγκυμοσύνη, μητρότητα, οικογενειακή κατάσταση, ηλικία ή αναπηρία. 

Είμαστε βραβευμένοι

Γνωρίζουμε ότι η Grant Thornton είναι ένας εξαιρετικός χώρος εργασίας, και οι εμπειρογνώμονες του κλάδου συμφωνούν μαζί μας. Τα βραβεία που έχουμε κερδίσει σε παγκόσμιο επίπεδο αποδεικνύουν έμπρακτα την συνεχή υποστήριξη που παρέχουμε στους ανθρώπους μας στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.