Ξεκινήστε στην Grant Thornton

Ανακαλύψτε τις Δυνατότητές σας

Αν είσαστε φοιτητής ή τώρα αρχίζετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ως απόφοιτος, η Grant Thornton μπορεί να σας προσφέρει ένα καταπληκτικό ξεκίνημα. Είμαστε φιλόδοξοι. Σκεφτείτε το γεγονός ότι η GTIL είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος παγκόσμιος οργανισμός ορκωτών ελεγκτών λογιστών. Για τους ανθρώπους μας, αυτό σημαίνει ότι έχουν πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο το οποίο προσφέρει  την ευκαιρία να συνεργαστούν με πάνω από 50.000 συναδέλφους από όλο τον κόσμο, καθώς και το ενδεχόμενο να εργαστούν σε διαφορετικές χώρες και να γνωρίσουν άλλους πολιτισμούς.

Για την Grant Thornton κινητήριος δύναμη είναι οι αξίες που χαρακτηρίζουν τον οργανισμό μας παγκοσμίως. Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο που οι άνθρωποι μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, ανεξάρτητα από την βαθμίδα ή τους επαγγελματικούς τους τίτλους. Φαίνεται επίσης από τις σχέσεις της βαθιάς κατανόησης που έχουμε οικοδομήσει με τους πελάτες μας, το εύρος των εργασιών που είμαστε σε θέση να αναλάβουμε, καθώς και από τον τρόπο που λαμβάνουμε γρήγορα και τεκμηριωμένα τις αποφάσεις.

Το επιχειρηματικό μας περιβάλλον είναι αυτό που κάνει τη Grant Thornton μια ιδιαίτερα ευέλικτη και καινοτόμο εταιρεία και μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας για να βοηθάμε τους δυναμικούς οργανισμούς να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητες τους για ανάπτυξη.