Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εργασία στην Grant Thornton?

Το να διαλέξετε που θα θέλατε να εργαστείτε είναι μία δύσκολη απόφαση. Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πως είναι να δουλεύεις στην Grant Thornton, παρουσιάζουμε ορισμένες από τις ερωτήσεις που μας απευθύνουν συχνότερα.

Πώς κάνω αίτηση για δουλειά στην Grant Thornton;

Μπορείτε να ψάξετε στις τρέχουσες κενές θέσεις εργασίας και να κάνετε απευθείας ηλεκτρονική αίτηση. Βρείτε περισσότερα για κάθε βήμα της διαδικασίας επιλογής κάνοντας κλικ εδώ.

Αναγνωρίζουμε την μεγάλη αξία της συνεργασίας, καθώς πιστεύουμε πως η ευκαιρία να διδαχθείς και να διδάξεις, να εμπνευστείς και να εμπνεύσεις, είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας και ότι η ομαδική εργασία πάντα καταλήγει σε καλύτερα αποτελέσματα από αυτή των ατόμων κατά μόνας.

Ψάχνουμε για άτομα τα οποία έχουν μια έμφυτη περιέργεια, που είναι φιλόδοξα και ασπάζονται τις αξίες μας.

Τι συμπεριλαμβάνεται στην διαδικασία επιλογής;

Βρείτε περισσότερα για κάθε βήμα της διαδικασίας επιλογής κάνοντας κλικ εδώ.

Πόσες θέσεις εργασίας για απόφοιτους υπάρχουν;

Δυστυχώς δεν μπορούμε να μοιραστούμε αυτή την πληροφόρηση καθώς οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας εξαρτώνται από τις ανάγκες του κάθε τμήματος της εταιρείας μας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας μας .

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές για τα testing sessions;

Παρακαλούμε απευθυνθείτε στις πληροφορίες που σας παρέχουμε στην σελίδα «Διαδικασία Επιλογής».

Προσφέρετε εναλλαγές στην τοποθέτηση του προσωπικού στα διάφορα τμήματα;

Προσπαθούμε να παρέχουμε εναλλαγές μεταξύ των τμημάτων οι οποίες εξαρτώνται από τις ανάγκες τις εταιρείας.

Μπορώ να κάνω αίτηση εργασίας για δουλειά εκτός Ελλάδος;

Φυσικά! Μπορείτε να κάνετε αίτηση για ανοιχτές θέσεις εργασίας σε περισσότερες από 140 χώρες στις οποίες έχουμε εταιρείες μέλη. Η επιλογή σας από την εταιρεία εξαρτάται από τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας, όπως επίσης και από τους όρους και τους περιορισμούς σχετικά με την visa που ισχύουν στην χώρα πρόσληψής σας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εργασία στα μέλη της Grant Thornton International κάνοντας κλικ εδώ.

Προσφέρετε θέσεις εργασίας για αποφοίτους, που αφορούν εργασία μέσα στην εταιρεία;

Προσφέρουμε θέσεις εργασίας στις οποίες δεν χρειάζεται η άμεση επαφή με τον πελάτη σε συνάρτηση με τις ανάγκες της εταιρείας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις ανοιχτές θέσεις εργασίας μας .

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για ένα job alert;

Αφού στείλετε το βιογραφικό σημείωμα σε εμάς, θα ανταποκριθούμε σύντομα και θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ένα online ερωτηματολόγιο το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να μας ενημερώσετε για το αν θέλετε να σας γνωστοποιηθεί μία νέα θέση εργασίας ή όχι.

Τι είδους ανθρώπους ψάχνουμε;

Όταν εξετάζουμε τις αιτήσεις εργασίας, ψάχνουμε για ανθρώπους που πρεσβεύουν τις αξίες μας.

Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να κάνουν την διαφορά. Θέλουμε να σκέφτονται για τον εαυτό τους, να εκφράζονται ελεύθερα και να διαμορφώνουν ενεργά την κουλτούρα και το μέλλον της εταιρείας μας.

Επίσης νοιαζόμαστε ειλικρινά για τους πελάτες μας. Ως μέρος της δουλειάς μας, ανακαλύπτουμε τι είναι σημαντικό για αυτούς και απολαμβάνουμε να τους βοηθάμε να πετύχουν.

Θέλουμε οι άνθρωποί μας να εξωτερικεύουν κάθε πτυχή του χαρακτήρα τους στον εργασιακό χώρο. Η προσωπικότητα και η μοναδικότητα του καθενός είναι πολύ σημαντικές για την εταιρεία μας.

Εναποθέτουμε μεγάλη αξία στην συνεργασία. Πιστεύουμε πως είναι αναζωογονητική και διεγερτική – η ευκαιρία να διδαχθείς και να εμπνευστείς από άλλους. Πιστεύουμε πως οι ομάδες πάντα θα αποδίδουν καλύτερα αποτελέσματα από τα άτομα.

Ψάχνουμε για άτομα τα οποία έχουν μια έμφυτη περιέργεια, που είναι φιλόδοξα και ασπάζονται τις αξίες μας.

Πώς θα με βοηθήσει η Grant Thornton να εξελίξω την καριέρα μου;

Προσφέρουμε σε φοιτητές και τελειόφοιτους αξιοσημείωτη τεχνική εκπαίδευση, καθώς και εκπαίδευση σε ικανότητες ηγεσίας και ανάπτυξης. Χάριν του  καθιερωμένου συστήματος εσωτερικών σεμιναρίων, μπορούμε να σας παρέχουμε τεχνικές και άλλες δεξιότητες ώστε να ταυτίσουμε τον ρόλο σας με τις ανάγκες του τμήματος σας.

Επίσης παρέχουμε ένα λεπτομερές πρόγραμμα εισαγωγικής εκπαίδευσης για όλους τους νέο εισαχθέντες ελεγκτές με στόχο να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες σας και να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας καθώς προσαρμόζεστε στον νέο σας ρόλο.

Θα χρειαστεί να ολοκληρώσω κάποιο κύκλο σπουδών/ ειδικότητα εάν ακολουθήσω το πρόγραμμα αποφοίτων;

Εάν γίνετε μέρος της ομάδας ελεγκτών μας θα είναι απαιτούμενο να ολοκληρώσετε την πιστοποίηση ορκωτών ελεγκτών λογιστών. Σε περίπτωση που ενταχθείτε στις ομάδες των Financial Services, Operational Advisory, Transactional Advisory, Public Sector ή Tax & Outsourcing , η ανάγκη να ολοκληρώσετε την πιστοποίηση του ορκωτού ελεγκτή λογιστή (ή άλλων πιστοποιήσεων) θα εξαρτηθεί κυρίως από τις απαιτήσεις το εκάστοτε τμήματος και θα ενημερωθείτε επαρκώς όταν συναντηθείτε μαζί μας.

Μπορώ να κάνω αίτηση εάν το πρωτεύον πτυχίο μου δεν ανήκει στον τομέα της λογιστικής (π.χ Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά);

Όλοι οι εργαζόμενοι ως ελεγκτές απαιτούνται να πληρούν τα κριτήρια για εισαγωγή στο πρόγραμμα του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Ελλάδας κατά την ολοκλήρωση του πτυχίου τους. Εφόσον το πτυχίο σας συμφωνεί με τις προϋποθέσεις τους, είμαστε ευχάριστοι να δεχθούμε την αίτηση σας. Για τα υπόλοιπα τμήματα/ Service Lines, ένα σχετικό πτυχίο είναι προτιμούμενο.

Ποια είναι η προσέγγιση της Grant Thornton στα θέματα της διαφοροποίησης και της ένταξης;

Στην εταιρεία μας, παροτρύνουμε τους εργαζόμενους να εμφανίζουν τον πραγματικό τους εαυτό στην εργασία τους. Αναγνωρίζουμε, εκτιμούμε και αξιοποιούμε τις ατομικές ικανότητες και δεξιότητες των ανθρώπων μας και η τακτική αυτή μας βοηθάει να δημιουργήσουμε ένα δυνατό και δυναμικό οργανισμό.

Είναι δεδομένο πως στην εταιρεία μας όλοι αντιμετωπίζονται δίκαια και ποτέ δεν κάνουμε διακρίσεις βασισμένες πάνω σε κριτήρια όπως εθνικότητα, φυλή, θρησκεία (ή στην έλλειψη αυτής), φύλο, σεξουαλικές προτιμήσεις, επαναπροσδιορισμό φύλου, εγκυμοσύνη, οικογενειακή κατάσταση, ηλικία ή αναπηρία. Όμως πέραν αυτού, εκτιμούμε το εύρος των διαφορετικών εμπειριών και προοπτικών που οι εργαζόμενοι μας φέρνουν στην Grant Thornton – ειδικά την ποικιλότητα των εμπειριών, δεξιοτήτων και προοπτικών.

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για πιθανές ανοικτές θέσεις εργασίας;

Μπορείτε να επισκέπτεστε συχνά την ηλεκτρονική μας σελίδα για σε μια καινούργια καριέρα. Επίσης, αφού μας στείλετε το βιογραφικό σας, θα σας απαντήσουμε άμεσα ζητώντας σας να συμπληρώσετε ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να μας πείτε εάν θέλετε να ενημερώνεστε μελλοντικά για τις νέες θέσεις εργασίας που αναρτώνται.

Πώς είναι δομημένη η Grant Thornton International;

Η Grant Thornton είναι μια παγκόσμια οργάνωση που απαρτίζεται από ανεξάρτητες εταιρείες - μέλη σε τουλάχιστον 130 χώρες. Κάθε εταιρεία – μέλος ανήκει στους partners της, οι οποίοι και την διοικούν.

Οι εταιρείες Grant Thornton είναι μέλη ενός Διεθνούς Οργανισμού που λειτουργεί ως ιδιωτική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης, την Grant Thornton International Limited (GTIL). Της παγκόσμιας ομάδα διοίκησης ηγείται ο παγκόσμιος CEO, Ed Nusbaum, ο οποίος διοικεί την εταιρεία αυτή. Οι ομάδες της GTIL δουλεύουν στρατηγικά με τις εταιρείες μέλη της ώστε να προάγουν και να διατηρούν την συνοχή και αριστεία στο σύνολο των δραστηριοτήτων μας παγκοσμίως και να βοηθούν στην διατήρηση της υψηλής ποιότητας αποτελεσμάτων από κάθε εταιρεία.

Πώς είναι δομημένη η Grant Thornton Greece;

Η Grant Thornton A.E Ορκωτών Λογιστών και Συμβούλων Διοίκησης είναι μια ομάδα μέλος της Grant Thornton International Limited (GTIL), αλλά ταυτόχρονα είναι και μια αυτόνομη ιδιωτική εταιρεία.

Πού βρίσκονται τα γραφεία της Grant Thornton Greece;

Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στην Αθήνα αλλά έχουμε επίσης γραφεία στην Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα.

Εφόσον προσληφθώ, έχω την δυνατότητα να εργαστώ σε μια άλλη χώρα;

Ως αναπτυσσόμενη παγκόσμια οργάνωση, η GTIL έχει ταχθεί να προσφέρει διεθνείς εμπειρίες στους εργαζόμενους μας και έχει εδραιώσει ένα τολμηρό παγκόσμιο πρόγραμμα εντοπισμού ταλέντων. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να κάνετε το βήμα για μια διεθνή εμπειρία, θα σας υποστηρίξουμε.

Τι επιρροή θα έχω πάνω στην εξέλιξη της καριέρας μου;

Παρέχουμε μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης, ανάπτυξης που προσφέρει μια ποικιλία ευκαιριών να βοηθήσει τους ανθρώπους μας να εντοπίσουν τις προσδοκίες τους και να πάρουν την ευθύνη για την καριέρα τους. Προσφέρουμε πολλά εργαλεία μάθησης και ανάπτυξης για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους μας να αναπτυχθούν και να εξελιχτούν. Η επαγγελματική σταδιοδρομία σας στην Grant Thornton θα είναι ένα ταξίδι στο οποίο θα σας υποστηρίζουμε και παροτρύνουμε.