Η ομάδα της Grant Thornton κάνει τη διαφορά

Τι πορεία θα θέλατε να έχει η καριέρα σας;

Στη Grant Thornton, βοηθάμε τους αποφοίτους μας να ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Ξεκινώντας την καριέρα σας ως απόφοιτοι, η εταιρεία μας σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και δεξιότητες που χρειάζεστε ώστε να αναπτύξετε μοναδικές ιδέες και ιδιαίτερες και καινοτόμες στρατηγικές. Συνδράμουμε ενεργά ώστε να αποκτήσετε την πιστοποίηση που απαιτείται για την καριέρα του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή ή άλλων επαγγελματικών πιστοποιήσεων που αναλογούν στο Τμήμα που θα ενταχθείτε. Πάνω απ’ όλα όμως, θα σας ενθαρρύνουμε να είστε ο εαυτός σας!

Ανάληψη ευθύνης από την πρώτη μέρα

Ευελπιστούμε ότι τα άτομα που επιλέγουν να ενταχτούν στο δυναμικό της εταιρείας μας θα υιοθετήσουν, με την βοήθεια μας, τις αξίες και τον επαγγελματισμό μας από την πρώτη μέρα.

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες σας, προσωπικά και επαγγελματικά

Δίνουμε στους αποφοίτους σημαντική εκπαίδευση, ευκαιρίες ανάπτυξης και ηγεσίας. Προσφέρουμε επίσης ένα ολοκληρωμένο εισαγωγικό πρόγραμμα σεμιναρίων για να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους και να τους βοηθήσουμε να αισθάνονται πιο σίγουροι για τον νέο τους ρόλου. Οι συνάδελφοι σας θα σας υποστηρίξουν να μάθετε κατά τη διάρκεια της εργασίας, μιας και η συνεργασία και η στήριξη μεταξύ των συναδέλφων στην εταιρία μας είναι κάτι που είμαστε υπερήφανοι για αυτό.

Τι ψάχνουμε

Ψάχνουμε για ανθρώπους που εκτός από το αντίστοιχο πτυχίο για την θέση που στοχεύουν, έχουν φιλοδοξίες και όνειρα τα οποία επιδιώκουν να υλοποιήσουν παραμένοντας πιστοί στις αξίες και τα πράγματα που εκτιμούν, που εκτιμάμε ως Grant Thornton.