Ας απολαύσουμε τα Χριστούγεννα προσφέροντας αγάπη

Αναγνωρίζοντας την αξία της προσφοράς και της στήριξης απέναντι στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα την εποχή των εορτών, η Grant Thornton βρίσκεται για ακόμα έναν χρόνο δίπλα στα άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά μας. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε φέτος, η περίοδος των Χριστουγέννων μπορεί να αποτελέσει για όλους μας την ευχάριστη και θετική νότα πάνω στην οποία θα συνθέσουμε ένα όμορφο τραγούδι για το 2021.

Για αυτόν τον λόγο σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος αυτής της προσπάθειας, αγκαλιάζοντας την πρωτοβουλία των μη κυβερνητικών οργανισμών και προσφέροντας ενίσχυση σε παιδιά και ενηλίκους που μας χρειάζονται. Μέσα από τη συνεισφορά μας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω οργανισμούς, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων που δοκιμάζονται, διατηρώντας τα όνειρα τους ζωντανά και προσφέροντας τους χαρά, αυτές τις γιορτινές ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο την ελπίδα και την αισιοδοξία για έναν καλύτερο κόσμο.

Πατήστε στα εικονίδια για να δείτε πώς μπορείτε να ενισχύσετε τους παρακάτω Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

 

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να συνδράμετε στους παραπάνω οργανισμούς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα υπάρχει κουμπαράς στο τμήμα Marketing & Client Experience, στο 2ο όροφο του κτιρίου της Ζεφύρου, όπου μπορείτε να συνεισφέρετε στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά». Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν για αγορά καθισμάτων χημειοθεραπείας, ενισχύοντας έτσι τις δομές οι οποίες αποτελούν «εργαλεία» ζωτικής σημασίας για την πραγματοποίηση θεραπειών και προσδίδουν στην ποιότητα ζωής των καρκινοπαθών.