< 1 2 3

Προκλήσεις, Επιπτώσεις & Δράσεις στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον

23 Μαϊ 2017

Η Grant Thornton πραγματοποίησε για πρώτη φορά Εσπερίδα στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 19 Μαΐου,στο Hotel Du Lac Congress & Spa με τίτλο «Προκλήσεις, Επιπτώσεις & Δράσεις στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον».

China Europe Business Group meeting

15 Μαρ 2017

Η Grant Thornton, στις 13 & 14 Μαρτίου 2017, πραγματοποίησε στα γραφεία της διήμερο συνέδριο, με θέμα τη στρατηγική ανάπτυξη και ανάδειξη των νέων διασυνοριακών επιχειρηματικών ευκαιριών που αναδύονται ανάμεσα στην Κίνα και την Ευρώπη.

Αύξηση της επιχειρηματικής αισιοδοξίας στις αρχές του 2017

25 Ιαν 2017

Τα ευρήματα της πιο πρόσφατης τριμηνιαίας έρευνας της Grant Thornton, διαπιστώνουν ότι οι επιχειρηματίες αρχίζουν να ξεπερνούν σταδιακά την περίοδο αβεβαιότητας.

Βραβεία Growth Awards

02 Δεκ 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η τελετή απονομής των βραβείων «Growth Awards», που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton.

Η Grant Thornton στρατηγικός συνεργάτης του IIRC

16 Νοε 2016

Η Grant Thornton στην Ελλάδα επιλέχθηκε ως ένας από τους έξι (6) οργανισμούς, σε παγκόσμιο επίπεδο, που αποτελούν στρατηγικό συνεργάτη του Integrated Reporting Council (IIRC, www.integratedreporting.org) σε θέματα εκπαίδευσης σχετικά με την κατάρτιση “Εκθέσεων Ολοκληρωμένης Πληροφόρησης” (Integrated Reports).

Growth Awards: Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από την Eurobank και την Grant Thornton

29 Σεπ 2016

H Eurobank σε συνεργασία με την Grant Thornton θεσμοθετούν τα Βραβεία Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας «Growth Awards». Μία νέα, κοινή πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να καταστεί το κορυφαίο μέσο αναγνώρισης της επιχειρηματικής αριστείας και στήριξης των υγιών, ανταγωνιστικών και δυναμικών επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

GT in the community | H Grant Thornton γιόρτασε για 2η συνεχή χρονιά τις παγκόσμιες ημέρες ΕΚΕ

27 Σεπ 2016

H Grant Thornton, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ορκωτών ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων παγκοσμίως, γιόρτασε για 2η συνεχή χρονιά τις παγκόσμιες ημέρες ΕΚΕ για το δίκτυό της, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της, στις οικογένειες και τους φίλους τους, να συμμετέχουν στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου, σε δράσεις περιβαλλοντικής συνείδησης και κοινωνικής προσφοράς.

Η Grant Thornton στους 50 "World’s Most Attractive Global Employers"

31 Αυγ 2016

Παγκοσμίως, η Grant Thornton είναι ένας από τους 50 “World’s most attractive global employers,” σύμφωνα με την έρευνα Universum Talent Survey, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 270.000 φοιτητές οικονομικών και πολυτεχνικών σχολών σε 12 από τις μεγαλύτερες οικονομίες παγκοσμίως.

IBR Q2 economic update

29 Ιουλ 2016

Η παγκόσμια έρευνα της Grant Thornton σε επιχειρήσεις 36 οικονομιών αποκαλύπτει αύξηση του ποσοστού των επιχειρήσεων που αναμένουν ενίσχυση των εσόδων τους κατά τους επόμενους 12 μήνες. Αντιθέτως, η αύξηση των προσδοκιών για εξαγωγές παραμένει παγκοσμίως αργή, υποδηλώνοντας ότι τα έσοδα εξαρτώνται από την εγχώρια αγοραστική δύναμη των καταναλωτών.

Δ.Π.Χ.Α.: 4η αναθεωρημένη έκδοση

06 Ιουλ 2016

Αναθεωρημένη και πλήρως επικαιροποιημένη η νέα έκδοση "Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα" της Grant Thornton, εξετάζει από θεωρητική και πρακτική πλευρά τον τρόπο εφαρμογής των ΔΠΧΑ και αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για την εφαρμογή τους στην πράξη, ανταποκρινόμενο στα βασικά ερωτήματα και στα πιθανά προβλήματα που ανακύπτουν.