Ποιοι είμαστε

Στην Grant Thornton βοηθάμε τις δυναμικές επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη.

Assurance

Οι υπηρεσίες μας μπορούν να ενδυναμώσουν την εμπιστοσύνη των ενδιαφερόμενων μερών της επιχείρησής σας. Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε.

Tax

Η Grant Thornton προσφέρει τεχνική ικανότητα στο χειρισμό πολύπλοκων φορολογικών θεμάτων έχοντας αναπτύξει βαθιά γνώση της φορολογικής νομοθεσίας

Advisory

Οι εξειδικευμένοι Σύμβουλοι Επιχειρήσεων της Grant Thornton σας παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες Advisory, ώστε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Business Process Outsourcing

Η Grant Thornton παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στη διαχείριση της μισθοδοσίας και στη διοίκηση του ανθρώπινου δυναμικού για κάθε μορφή εταιρίας.

Δελτίο Τύπου

Η Grant Thornton πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work για 2η συνεχόμενη χρονιά

Την Πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Grant Thornton, μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία διενεργήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει ένα εξαιρετικό, συμπεριληπτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα
Δελτίο Τύπου

Η Grant Thornton αναπτύσσεται διαρκώς και εγκαινιάζει τα νέα γραφεία της στη Ρόδο

η Grant Thornton ανακοινώνει το άνοιγμα των νέων της γραφείων στη Ρόδο, τα οποία θα εξυπηρετούν όλη την περιοχή της Δωδεκανήσου. Μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο Κρήτης και τα Ιωάννινα, η Grant Thornton ενισχύει το δίκτυό της με ένα ακόμη γραφείο, επεκτείνοντας έτσι την παρουσία της στην Ελληνική αγορά και επιβεβαιώνοντας την τάσ

Διαβάστε περισσότερα
Insights

Διαβάστε τα πιο πρόσφατα άρθρα και έρευνες

Greek Business Pulse Survey 2023
Survey Greek Business Pulse Survey 2023
Με αφετηρία την παγκόσμια έρευνα της Grant Thornton, Business Pulse, στην οποία αποτυπώνονται οι προσδοκίες των επιχειρηματιών, διερευνήσαμε τα επιμέρους χαρακτηριστικά αυτών των προσδοκιών στις ελληνικές επιχειρήσεις, τις προκλήσεις που προκύπτουν αλλά και πώς αυτές οι προσδοκίες μετουσιώνονται σε μεταστροφή της εταιρικής κουλτούρας με κατεύθυνση την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα.
Technology & Beyond Survey
SURVEY Technology & Beyond Survey
Στο πλαίσιο του “Future Unfold”, η Grant Thornton, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πραγματοποίησε μία ενδελεχή χαρτογράφηση της εγχώριας αγοράς, αξιολογώντας τις τεχνολογικές και ψηφιακές παραμέτρους των ελληνικών επιχειρήσεων.
The Financial Services Insider | Issue 14
NEWSLETTERS The Financial Services Insider | Issue 14
The Financial Services Insider | Issue 14
Φοροδοξίες 26.11.2023
ΦΟΡΟΔΟΞΙΕΣ Φοροδοξίες 26.11.2023
Μείωση του συντελεστή Φόρου Συγκέντρωσης Κεφαλαίου από 0,5% σε 0,2% προβλέπεται στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που τέθηκε υπό διαβούλευση.
4 min read |
Data Analytics: Αναπόσπαστος ρόλος της Ανάλυσης Δεδομένων στους Ελέγχους
ΑΡΘΡΟ Data Analytics: Αναπόσπαστος ρόλος της Ανάλυσης Δεδομένων στους Ελέγχους
Στη σημερινή ψηφιακή εποχή όπου οι επιχειρηματικές αποφάσεις βασίζονται στα δεδομένα (data), ο εσωτερικός έλεγχος τείνει να εξελιχθεί πολύ πέρα από τις παραδοσιακές μεθόδους. Η ανάλυση των δεδομένων (Data Analysis) καθίσταται ένα απαραίτητο εργαλείο στους εσωτερικούς ελεγκτές μεταμορφώνοντας κυριολεκτικά το τοπίο του ελέγχου, αφού δίνει τη δυνατότητα στους ελεγκτές να παράσχουν στη διοίκηση υψηλότερο επίπεδο Διασφάλισης (high level of assurance), να βελτιώσουν τις πρακτικές Αποκάλυψης (gain insight) και να βελτιστοποιήσουν την Αποτελεσματικότητα (increased efficiency) των εσωτερικών διαδικασιών.
Τριαντάφυλλος Σαραφίδης
| 4 min read |

Τα νέα μας

08 Νοε 2023

To Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Grant Thornton ενώνουν τα ακριτικά νησιά με την Αθήνα

Η Grant Thornton και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), στο πλαίσιο των κοινών πρωτοβουλιών που υλοποιούν μέσω του Μνημονίου Συνεργασίας τους, ενώνουν τα ακριτικά νησιά με την Αθήνα, προσφέροντας σε μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα πρώτα βήματα της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

02 Νοε 2023

GROWTH AWARDS 2023 | Επτά χρόνια δίπλα στο επιχειρείν που κάνει την εξέλιξη, πράξη

Έξι (6) ελληνικές επιχειρήσεις, που διακρίνονται για τη δέσμευσή τους στην εξέλιξη και την προσαρμοστικότητα απέναντι στις ισχυρές σύγχρονες προκλήσεις, με σταθερό γνώμονα τη βιωσιμότητα, την καινοτομία και την επιστροφή μερίσματος ανάπτυξης στην κοινωνία, είναι οι φετινοί Growth Winners, που ανακοινώθηκαν σήμερα, στο πλαίσιο των Growth Awards 2023. Ο θεσμός, τον οποίο έχουν καθιερώσει η Eurobank και η Grant Thornton, συμπληρώνει φέτος επτά (7) έτη παρουσίας στην ελληνική αγορά και κάθε χρόνο επιβραβεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, αναδεικνύοντας επιχειρήσεις που διακρίνονται για τη συμβολή τους στην εξέλιξη, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του εγχώριου επιχειρηματικού τοπίου.

23 Οκτ 2023

Η Grant Thornton πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work για 2η συνεχόμενη χρονιά

Την Πιστοποίηση του Great Place to Work απέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Grant Thornton, μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία διενεργήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει ένα εξαιρετικό, συμπεριληπτικό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον.