Το session έχει ολοκληρωθεί

Στις τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες, προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων μας, των συνεργατών μας και η συμβολή μας στην προστασία της δημόσιας υγείας. Ταυτόχρονα, όμως, προτεραιότητά μας είναι η αποτελεσματική και άμεση ενημέρωση, η εύρεση λύσεων και η παροχή προτάσεων που θα συμβάλλουν στην ομαλή πλοήγηση των συνεργατών μας στα αχαρτογράφητα νερά που ταξιδεύουμε.

Η Grant Thornton, παραμένοντας δίπλα στους πελάτες της αλλά και στο σύνολο της επιχειρηματική κοινότητας συνεχίζει έμπρακτα να αφουγκράζεται τον σφυγμό της αγοράς.

Για τον λόγο αυτό διοργάνωσε το 3ο session των Respond & Restore Together | Covid-19 Web Series κατά τη διάρκεια του οποίου τα εξειδικευμένα στελέχη της Grant Thornton απάντησαν σε μια σειρά ερωτημάτων που είχαν τεθεί απευθείας από τις επιχειρήσεις.

Τα ερωτήματα αφορούσαν όλα τα θέματα ρευστότητας και αποτιμήσεων που θα απασχολήσουν τις επιχειρήσεις το επόμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα έχουν στη διάθεση τους.

Ομιλητές
Γιώργος Δεληγιάννης Head of Advisory
Θύμιος Μπουλούτας Head of Financial Services
Δημήτρης Δουβρής Head of Transactional Advisory Services
Ελίνα Λίτσα Principal, Transactional Advisory Services

  • Ημερομηνία: 18.05.2020
  • Ώρα: 18.30 - 19.30 μ.μ.
  • Διοργανωτής: Grant Thornton
Tel: 210 7280 000 Contact:
Για να κατεβάσετε την παρουσίαση Για να κατεβάσετε την παρουσίαση