Ο κόσμος των μέσων επικοινωνίας συνεχώς εξελίσσεται. Τα επιχειρηματικά μοντέλα αλλάζουν καθώς οι παίκτες αποφασίζουν εάν κυριαρχεί το περιεχόμενο ή ο τρόπος παρουσίασης.

Αυξάνονται οι συγχωνεύσεις και οι εξαγορές, καθώς οι μεγάλες εταιρείες επεκτείνονται και καινούργιες επιχειρήσεις προκύπτουν από τις παραδοσιακές επιχειρήσεις. Κάποιες επιχειρήσεις αποχωρούν, ενώ κάποιες άλλες επεκτείνονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Εν τω μεταξύ, οι κορυφαίες εταιρείες συνεχίζουν τη μάχη για τη διεκδίκηση ταλαντούχων ανθρώπων. Ο κλάδος συνεχίζει να εξελίσσεται και οι ευέλικτες επιχειρήσεις αναπτύσσονται με ταχύτερους ρυθμούς.

Στέλλα Αγγελοπούλου
Partner, Head of Technology Intelligence & Performance
Στέλλα Αγγελοπούλου
Insight

Media expansion report

Unlocking your growth potential in international markets

Οι άνθρωποί μας έχουν εξειδικευμένη εμπειρία και εξειδίκευση, θα σας θέσουν τις σωστές ερωτήσεις και θα λάβετε χρήσιμες και αξιόλογες συμβουλές.

Γιατί να επιλέξετε την Grant Thornton

Από την αρχή, θα διαπιστώσετε ότι κατανοούμε τις σημερινές και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας, χάρη στη δέσμευση και την εμπειρία που έχουμε στον κλάδο. Παρέχουμε σωστές συμβουλές στο σωστό χρόνο που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την κατάλληλη στρατηγική. Τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους στον τομέα των μέσων επικοινωνίας και θα σας βοηθήσουμε να συμβαδίσετε με τις τελευταίες τάσεις και τα ζητήματα της αγοράς

Η πρόσβαση που θα έχετε σε εμπειρογνωμοσύνη δεν περιορίζεται μόνο στις δραστηριότητες της ομάδας μας. Καθώς αλλάζουν οι ανάγκες σας, μπορούμε να σας φέρουμε σε επαφή με τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.