Η ταχεία αλλαγή, η πολυπλοκότητα και η καινοτομία, αποτελούν καύσιμα για τον κλάδο της τεχνολογίας. Τις επαναστάσεις του σήμερα – συμπεριλαμβανομένων του cloud, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και το διαδίκτυο - θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες νέες καινοτομίες.

Στη Grant Thornton, συνεργαζόμαστε μαζί σας για να επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες και να διαχειριστείτε τους εγγενείς κινδύνους που ο κλάδος εμπεριέχει, αλλά και να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά.

Οι λύσεις που προτείνουμε 

Οι ομάδες μας, που εξειδικεύονται στον κλάδο της τεχνολογίας, προσφέρουν υπηρεσίες προσαρμοσμένες για τον κλάδο σας και συνεργάζονται μαζί σας ώστε να σας βοηθήσουν:

  • να κλιμακώσετε τις δραστηριότητές σας καθώς μεγαλώνετε
  • να εξασφαλίσετε κεφάλαιο για ανάπτυξη
  • να μειώσετε τα κόστη
  • να κατανοήσετε την τεχνολογία και τα ειδικά κίνητρα για Έρευνα και Ανάπτυξη.

Γιατί να επιλέξετε τη Grant Thornton 

Το παγκόσμιο δίκτυο των επαγγελματιών του κλάδου της τεχνολογίας της Grant Thornton συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα δυναμικών οργανισμών, από αναδυόμενες επιχειρήσεις μέχρι ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες και εδραιωμένους παγκόσμιους ηγέτες.

Είτε ο στόχος σας είναι να εισέλθετε σε νέες αγορές, είτε να αναβαθμίσετε τις δραστηριότητές σας, είτε να διαχειριστείτε τα κόστη, ή να βρείτε χρηματοδότηση, είτε να είστε σύννομοι με τους κανονισμούς, έχουμε τη διορατικότητα και την έμπειρη κρίση να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας, ώστε να μπορέσουμε να αναπτύξουμε λύσεις προσαρμοσμένες σε εσάς. Η προνοητική σκέψη των ομάδων μας, μας επιτρέπει να παραμένουμε κοντά στις εξελίξεις, καθώς συνεχώς οι νέες τεχνολογίες εξελίσσονται. Σας παρέχουμε διορατικότητα και γνώσεις σχετικά με ζητήματα που ανακύπτουν και που οι καινοτόμες εταιρείες αντιμετωπίζουν. Σε αυτά περιλαμβάνονται η διαχείριση πνευματικού κεφαλαίου, η εκτέλεση συγχωνεύσεων και εξαγορών και η κατανόηση του πολύπλοκου φορολογικού περιβάλλοντος.

Μπορούμε, επίσης, να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό και τη διαχείριση των κινδύνων και των αναγκών συμμόρφωσης, καθώς τα περιβάλλοντα ρυθμίσεων και πολιτικών εξελίσσονται ταχύτητα σε όλο τον κόσμο για να συμβαδίσουν με την τεχνολογική καινοτομία.

Δείτε τις υπηρεσίες Κλάδος Τεχνολογίας

Τεχνολογία της Πληροφορίας

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας προσφέρουν υποστήριξη στην επιχείρησή σας σε κάθε βήμα, σε οποιαδήποτε φάση του κύκλου ζωής της.

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Από την αρχή, θα διαπιστώσετε ότι κατανοούμε τις σημερινές και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησής σας, χάρη στη δέσμευση και την εμπειρία που έχουμε στον κλάδο των μέσων επικοινωνίας.

Τηλεπικοινωνίες

Οι άνθρωποι μας σας προτείνουν τις καλύτερες εμπορικές και ρεαλιστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στον πραγματικό κόσμο του κλάδου των τηλεπικοινωνιών.

Στέλλα Αγγελοπούλου
Partner, Head of Technology Intelligence & Performance
Στέλλα Αγγελοπούλου
GrowthiQ

Transform your business with the Internet of Things

About us

Δείτε περισσότερα για την Grant Thornton