Γνωρίστε την Grant Thornton

Δείτε περισσότερα εδώ

About us Διαβάστε τα fast facts της Grant Thornton Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η Grant Thornton;

Η Grant Thornton είναι ένας διεθνής επιχειρηματικός σύμβουλος, με ηγετική παρουσία, που βοηθά δυναμικές επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη.

Το όνομά μας, σε παγκόσμιο επίπεδο, ισοδυναμεί με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους ανεξάρτητων εταιρειών παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών και το εμπιστεύονται οι αγορές κεφαλαίων, οι ρυθμιστικές αρχές και οι διεθνείς εποπτικές αρχές.

Είμαστε ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ελεγκτικός οργανισμός την τελευταία τριετία και επιδιώκουμε να αναπτυσσόμαστε κι εμείς παράλληλα με τους πελάτες μας.

Παγκόσμια υπεροχή & ευελιξία

Ως μέρος ενός παγκόσμιου οργανισμού με ετήσιο τζίρο $5,76 δισ. και με πάνω από 58.000 στελέχη σε πάνω από 140 χώρες, έχουμε το μέγεθος να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη σας. Τα στελέχη μας εργάζονται καθημερινά με επιχειρήσεις εισηγμένες, μη εισηγμένες και εταιρίες δημόσιου τομέα, οι οποίες μας επιλέγουν για την τεχνογνωσία μας, την κλαδική μας εμπειρία αλλά και το διαφορετικό τρόπο συνεργασίας.

Η ισχυρή μας παγκόσμια δομή και παρουσία, σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση τόσο της τοπικής αγοράς, όσο και των δυναμικών οικονομιών σε όλο τον κόσμο, μας αναδεικνύει ως αποτελεσματικό φορέα υποστήριξης όλων των στρατηγικών σας σχεδίων, όπου κι αν επιλέξετε να κατευθύνετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, με κοινό στόχο να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες σας για ανάπτυξη.

Πρότυπα Ποιότητας

Η Grant Thornton στην Ελλάδα εφαρμόζει Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου BS EN ISO 9001:2015 στον τομέα «Παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών». Η πιστοποίηση δόθηκε από τον φορέα Πιστοποίησης Lloyd’s Register Quality Assurance, επικυρώνει την υψηλή επίδοση από πλευράς ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της Grant Thornton και αποδεικνύει το διαρκή προσανατολισμό της εταιρείας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Επιπλέον, η Grant Thornton πιστοποιήθηκε και με το πρότυπο ISO/IEC 27001:2013 από τον οίκο Lloyd’s Register. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση, αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών της εταιρείας. Αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο με το οποίο επιχειρήσεις και οργανισμοί πιστοποιούν τα εγκατεστημένα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και καλύπτει το ευρύτερο πλαίσιο σχεδιασμού, υλοποίησης, διαχείρισης και λειτουργίας διαδικασιών και μέτρων ασφάλειας πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ISO 9001:2015 Quality Management System, πατήστε εδώ [ 765 kb ].