Η παγκόσμια βιομηχανία τεχνολογίας εξελίσσεται µε γοργούς ρυθµούς. Και οι επιχειρήσεις του κλάδου εξελίσσονται εξίσου γρήγορα, ειδικά στους ραγδαία αναπτυσσόμενους τομείς.

Τώρα που οι δυνατότητες χρηματοδότησης είναι πιο εύκολα προσβάσιμες και ο ανταγωνισµός πιο ισχυρός, οι κυβερνήσεις προσφέρουν κίνητρα προκειμένου να προσελκύσουν τις επιχειρήσεις στις χώρες τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Στέλλα Αγγελοπούλου
Partner, Head of Technology Intelligence & Performance
Στέλλα Αγγελοπούλου
GrowthiQ

Cyber security: The crime is not being prepared

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας προσφέρουν υποστήριξη στην επιχείρησή σας σε κάθε βήμα, σε οποιαδήποτε φάση του κύκλου ζωής της. Οι άνθρωποί μας κατανοούν τις σημερινές ανάγκες της επιχείρησης σας και προβλέπουν τι θα χρειαστεί η επιχείρηση σας στο μέλλον

Γιατί να επιλέξετε τη Grant Thornton

Σας εξασφαλίζουμε παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ειδικά προσαρμοσμένων  στις δικές σας ανάγκες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας εκεί που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Οι άνθρωποί μας κατανοούν την επιχείρησή σας. Η ομάδα μας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και συνδέεται με ειδικούς επαγγελματίες που μπορούν να σας βοηθήσουν σε κάθε χώρα. Η παγκόσμια δομή και διάρθρωσή μας εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και τη βελτίωση της λήψης αποφάσεων.  

Η συνεργασία με τη Grant Thornton δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή τεχνικών  συμβουλών. Οι άνθρωποί μας σας προτείνουν τις καλύτερες ρεαλιστικές λύσεις που ανταποκρίνονται σε πραγματικές συνθήκες. Ο στόχος μας πάντα είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις, και τώρα και στο μέλλον.