Οι δυναμικές επιχειρήσεις πρέπει να κινούνται έγκαιρα και αποφασιστικά, αν θέλουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα του τουρισμού. Στη Grant Thornton, ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται μία επιχείρησή για να πετύχει σε αυτόν τον ταχύτατα μεταβαλλόμενο τομέα της οικονομίας.

Ενώ πολλές επιχειρήσεις παραμένουν παγιδευμένες σε ένα φαύλο κύκλο λιτότητας, η Grant Thornton μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας έχει την κατάλληλη δομή, διαχείριση και διοίκηση για να αναπτυχθεί.

Οι λύσεις που προτείνουμε

Τα στελέχη μας παρέχουν υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού. Συνεργαζόμαστε μαζί σας, ώστε:

  • να επιλέξετε την κατάλληλη ξενοδοχειακή επιχειρηματική μονάδα ή / και το brand για την επιχείρησή σας
  • να εκπονήσετε μελέτες σκοπιμότητας και επιχειρηματικά σχέδια
  • να αναπτύξετε στρατηγικές μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής πωλήσεων και τιμολόγησης
  • να βελτιστοποιήσετε την επιχειρησιακή αναδιάρθρωση / επιχειρηματικό μοντέλο
  • να αντιμετωπίσετε αλλαγές σε νομοθετική και φορολογική διαδικασία στον τομέα τυχερών παιχνιδιών σε διάφορες χώρες.  

Γιατί να επιλέξετε τη Grant Thornton

Έχοντας βαθιά γνώση των απαιτήσεων και των ιδιαίτερων αναγκών αυτού του τομέα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμοστείτε σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που μεταβάλλεται με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς.

Κατανοούμε τον τρόπο που αλλάζουν οι παγκόσμιες οικονομικές τάσεις - από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις επιπτώσεις των online κρατήσεων έως τη συμπεριφορά των νέων καταναλωτών, τις σύγχρονες «πράσινες» πρακτικές και τις προκλήσεις στις αναδυόμενες  αγορές. Ενόψει αυτών των εξελίξεων, καθώς και πολλών άλλων προκλήσεων, αλλά και επειδή κατανοούμε τα γεγονότα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τομέα της φιλοξενίας, μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για τη χάραξη στρατηγικών σχεδίων, για τη διαχείριση κόστους, τη δημιουργία ευέλικτων δομών και τη χρηματοδότηση της οποιαδήποτε ανάπτυξης.

Η κατανόηση των παραδοσιακών και αναδυόμενων αγορών μας επιτρέπει επίσης να συνεργαστούμε μαζί σας για την ανάπτυξη και επέκταση σε νέους τομείς.  

Δείτε τις υπηρεσίες Κλάδος Τουρισμού και Φιλοξενίας

Υπηρεσίες Μεταφορών

Η ομάδα ειδικών της Grant Thornton αποτελείται από ανθρώπους με πολυετή επαγγελματική πείρα στον κλάδο των μεταφορών

Insight

Ξενοδοχειακός κλάδος: Aξιολογώντας τον αντίκτυπο του COVID-19

About us

Δείτε περισσότερα για την Grant Thornton