Οι φορολογικές ρυθμίσεις έχουν καταστεί πλέον, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο, ιδιαιτέρως περίπλοκες με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά δύσκολη η ερμηνεία και εφαρμογή τους. Πέραν τούτου, το Ελληνικό φορολογικό περιβάλλον παρουσιάζει το εγγενές χαρακτηριστικό της συνεχούς μεταβολής με την ψήφιση ενός τουλάχιστον φορολογικού νόμου ή νόμου με φορολογική επίδραση κάθε έτος με συνέπεια να δημιουργείται εύλογη ανασφάλεια και αβεβαιότητα ακόμα και σε έμπειρους φορολογικούς συμβούλους.

Η αύξηση της πολυπλοκότητας της φορολογικής νομοθεσίας, έχει ως αποτέλεσμα η διαχείριση της να γίνεται ολοένα και πιο δυσχερής για τους ιδιώτες ενώ για τις επιχειρήσεις αυξάνεται συνεχώς, η ανασφάλεια από ενδεχόμενη έλλειψη φορολογικής συμμόρφωσης και επομένως η αξιόπιστη φορολογική υποστήριξη αποκτά κομβική σημασία. Οι φορολογικοί κίνδυνοι πρέπει να ελαχιστοποιηθούν, καθώς οι επιχειρηματικές ευκαιρίες δεν μπορούν να περιμένουν και κρίσιμες αποφάσεις θα πρέπει να ληφθούν και να εφαρμοστούν άμεσα.

1-forologia-epx.png2-forologiki-symmorfosi.png3-diethnis-forologia.png4-endoomilikes-synallages.png5-ypostiriksi-forologikou-elegxou.png6-PCS.png7-emmesoi-foroi.png8-forologiki-anadiorganosi.png9-proliptikos-elegxos.png10-veltistopoihsh-paragogikou.png11-ypiresies-diethnos.png

Το Φορολογικό Τμήμα της Grant Thornton κατέχει άριστη τεχνική γνώση και εξειδίκευση και αποδεδειγμένη εμπειρία και επιτυχίες στο χειρισμό πολύπλοκων φορολογικών θεμάτων σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων στελεχών με βαθιά γνώση της φορολογικής νομοθεσίας ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις και υπηρεσίες.

Παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλα τα θέματα φορολογίας είτε επί συγκεκριμένων υποθέσεων, είτε στη βάση συνεχούς και σταθερής φορολογικής υποστήριξης.

Δείτε τις υπηρεσίες Tax

Φορολογία επιχειρήσεων

Οι υπηρεσίες φορολογίας επιχειρήσεων της Grant Thornton παρέχουν συμβουλές και λύσεις σε όλα τα θέματα που πιθανώς να έχει η επιχείρησή σας.

Φορολογική συμμόρφωση

Τα στελέχη της φορολογικής συμμόρφωσης εταιρειών διαθέτουν πολυετή εμπειρία, τόσο σε πολυεθνικές όσο και σε μεγάλες εγχώριες εταιρείες όλων των κλάδων δραστηριότητας

Διεθνής φορολογία

Η Grant Thornton γνωρίζει ότι οι φορολογικών εξελίξεων προς όφελος της επιχείρησης σας είναι ένας παράγοντας επιτυχίας σε διεθνές επίπεδο.

Ενδοομιλικές συναλλαγές

Η Grant Thornton μπορεί να βοηθήσει τόσο για τις εγχώριες, όσο και για τις πολυεθνικές επιχειρήσεις στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων, στον σχεδιασμό και στη διαχείριση του κινδύνου.

Υποστήριξη σε φορολογικούς ελέγχους

Η Grant Thornton μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα είστε προετοιμασμένοι για τους φορολογικούς ελέγχους και πιθανές διαφορές.

Private Client Tax Services

Στην Grant Thornton, συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να δημιουργήσουμε φορολογική στρατηγική και σωστή τεκμηρίωση κρίσιμων ενεργειών του παρελθόντος με τον "φάκελο υπεράσπισης"

Έμμεσοι φόροι

Στην Grant Thornton πιστεύουμε ότι οι συνέπειες των έμμεσων φόρων στις επιχειρηματικές αποφάσεις θα πρέπει να λαμβάνονται εξίσου σοβαρά υπόψη όπως και κάθε άλλο κόστος της επιχείρησης

Φορολογική αναδιοργάνωση επιχειρήσεων

Είτε η εταιρεία σας βρίσκεται σε μια περίοδο σημαντικής αναδιάρθρωσης ή αλλαγών στην στρατηγική κατεύθυνση η Grant Thornton Tax είναι η σωστή επιλογή στους φορολογικούς συμβούλους.

Προληπτικός φορολογικός έλεγχος επιχειρήσεων (Tax Due Diligence)

Ο προληπτικός φορολογικός έλεγχος μπορεί να βοηθήσει την εταιρία σας να εντοπίσει και να αξιολογήσει όλες τις πιθανές φορολογικές επιπτώσεις που μπορούν να έχουν προκύψει από μια συναλλαγή.

Βελτιστοποίηση του παραγωγικού μοντέλου

Ενημερωθείτε σχετικά με την βελτίωση του παραγωγικού μοντέλου της εταιρίας σας με αναδιοργάνωση των παραγωγικών σας δραστηριοτήτων από την Grant Thornton.

Υπηρεσίες Διεθνώς Μετακινούμενου Προσωπικού

Η διεθνής κινητικότητα ταλέντων είναι βασικό στοιχείο μιας επιτυχημένης παγκόσμιας επιχείρησης και μαζί της συνοδεύονται από προκλήσεις και κινδύνους, καθώς και ευκαιρίες.

tax-hub-banner.jpg

Τζένη Πάνου
Partner, Head of Tax
Τζένη Πάνου

Κατεβάστε το αναλυτικό φυλλάδιο για τις Φορολογικές Υπηρεσίες
της Grant Thornton

Αντιμετωπίζοντας με αξιοπιστία τις προκλήσεις στο εγχώριο και παγκόσμιο φορολογικό περιβάλλον. 

 

 

 

Κατεβάστε το φυλλάδιο (GR) [ 2981 kb ]