banner image
Press Release

Επένδυση στον πυλώνα Εκπαίδευση με αναδιαμόρφωση σχολείων της Αττικής

H Grant Thornton γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα Εταιρικής Υπευθυνότητας για το δίκτυο της στις 20 Σεπτεμβρίου 2019.

Για φέτος, η συνεισφορά της Grant Thornton στην Ελλάδα σε συνεργασία με την ethelon, επικεντρώθηκε στον τέταρτο στρατηγικό πυλώνα βιώσιμης ανάπτυξης (SDGs) των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος αφορά τη διασφάλιση της ποιοτικής εκπαίδευσης. Ειδικότερα διοργανώθηκαν εθελοντικές δράσεις, για την αποκατάσταση και αναδιαμόρφωση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σχολείων της Αττικής, στις οποίες οι εργαζόμενοι της Grant Thornton στην Ελλάδα συμμετείχαν οικειοθελώς, αφιερώνοντας ώρες από την εργασία τους για να προσφέρουν στην κοινότητα.

WhatsApp Image 2019-09-20 at 15.28.04 (1)-min.jpeg

Η εκπαίδευση αποτελεί τον ισχυρότερο πυλώνα για να στηρίξει τα παιδιά και να τους διασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο. Με κεντρικό μήνυμα το «Growing Together in the Community» η ομάδα της Grant Thornton στην Ελλάδα προσέφερε ένα ομορφότερο περιβάλλον στους μαθητές που φιλοξενούνται στο 6o δημόσιο Δημοτικό σχολείο Καισαριανής και στο 6o Ειδικό σχολείο στα Σεπόλια, πραγματοποιώντας τις εξής δράσεις:  

  • Εικαστικές παρεμβάσεις υπό την καθοδήγηση καλλιτέχνη.
  • Βάψιμο εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων.
  • Δενδροφυτεύσεις σε σημεία του προαυλίου.
  • Σχηματισμό και φροντίδα λαχανόκηπου
  • Συλλογή βιβλίων και δημιουργία βιβλιοθήκης.

Η κ. Κατερίνα Κουλούρη, Partner, Head of People Experience & Culture της Grant Thornton στην Ελλάδα δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι που για πέμπτη συνεχή χρόνια προσφέρουμε έμπρακτα στην κοινωνία μέσω της εθελοντικής εργασίας των ανθρώπων μας, οι οποίοι αποκομίζουν ανεκτίμητες εμπειρίες και συναισθήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς όλοι οι μαθητές να μπορούν να παρακολουθούν απρόσκοπτα τα μαθήματα τους, σε ένα όμορφο περιβάλλον. Τα χαμόγελα των παιδιών, είναι η επιβράβευση μας».

H Grant Thornton παραμένοντας πιστή στις αξίες της δραστηριοποιείται στο πλαίσιο Εταιρικής Υπευθυνότητας κατά τη διάρκεια όλου του έτους, υποστηρίζοντας οργανώσεις και ιδρύματα που βρίσκονται σε ανάγκη. Ως Grant Thornton στην Ελλάδα έχουμε δεσμευτεί να υποστηρίζουμε τους πυλώνες «Εκπαίδευση», «Ανακύκλωση» και «Πολυμορφία & Ενσωμάτωση» (Diversity & Inclusion), σε ορίζοντα μιας τριετίας.

WhatsApp Image 2019-09-20 at 19.56.05 (2).jpeg

Copy text of article