banner image

Ματιές στο μέλλον του ευρωπαϊκού δικτύου της Grant Thornton

Διεθνής επιχειρηματικός σύμβουλος, δίκτυο εξειδικευμένων ανθρώπων και ”θερμοκοιτίδα” ανάπτυξης είναι μόνο μερικές από τις περιγραφές που θα μπορούσε κανείς να δώσει για τη Grant Thornton. Ωστόσο, ποιοι είναι εκείνοι οι παράγοντες που κάνουν τους πελάτες να εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της;

Οι CEOs σε ολόκληρη την Ευρώπη μιλούν για την εξατομικευμένη Grant Thornton εμπειρία και τον τρόπο με τον οποίο οι σχέσεις που αναπτύσσονται στο Ευρωπαϊκό δίκτυο βοηθούν τους πελάτες να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη. Παράλληλα, αναλύουν τα κοινά χαρακτηριστικά των εταιριών-μελών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Το σημαντικότερο επίτευγμα του δικτύου της Grant Thornton είναι ότι επιτυγχάνει να ικανοποιήσει το αίσθημα ασφάλειας των πελατών της, δίνοντάς τους να κατανοήσουν ότι στο πλευρό τους πάντα βρίσκεται ένας έμπιστος επιχειρηματικός σύμβουλος» τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, Βασίλης Καζάς.

Ο CEO της Grant Thornton στη Γαλλία, Daniel Kurkdjian, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «προχωράμε με ανοιχτό μυαλό τόσο σε ό,τι αφορά στην καινοτομία και στην τεχνολογία, όσο και στην προσέλκυση νέων ταλέντων». Από τη δική της μεριά η Silvia Hallova, Tax Partner της Grant Thornton στη Σλοβακία υπογραμμίζει ότι «ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα κυκεώνα πληροφοριών. Ο ρόλος μας είναι να μεταβιβάσουμε αυτόν τον όγκο πληροφοριών στους πελάτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επιπλέον, ο CEO της Grant Thornton στην Πολωνία, Tomasz Wroblewski επισημαίνει ότι «Στο δίκτυο της Grant Thornton μοιραζόμαστε το ίδιο επιχειρηματικό πνεύμα ως σύμβουλοι των πελατών μας. Με άλλα λόγια, το κοινό χαρακτηριστικό του Ευρωπαϊκού δικτύου της Grant Thornton είναι ότι δεν κατανοούμε απλώς τους επιχειρηματικούς προβληματισμούς των πελατών μας, αλλά τους μοιραζόμαστε». Αναφερόμενος στα στοιχεία που ξεχωρίζουν την Grant Thornton από άλλους οργανισμούς, ο Alejandro Martinez Borrell, Πρόεδρος της Grant Thornton στην Ισπανία λέει ότι «δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις ανάγκες των πελατών».

«Αν αναλογιστούμε τις σχέσεις μεταξύ των Partners και των εργαζομένων καθώς επίσης και τους ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες, εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τη διαφορετική προσέγγιση της Grant Thornton» δηλώνει ο Alessandro Dragonetti, Co-managing Partner της Grant Thornton στην Ιταλία. Στη δική του τοποθέτηση ο Managing Partner της Grant Thornton στις Αγγλονορμανδικές Νήσους, Adam Budworth, αναφέρει πως «Η σχέση που πρέπει να περιμένει ο πελάτης από την Grant Thornton, είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και βαθιάς κατανόησης».

Ο Frank Ponsioen, ο Πρόεδρος της Grant Thornton στην Ολλανδία, σημειώνει ότι «Έχουμε εμπειρογνώμονες σε παγκόσμιο, τοπικό και τεχνικό επίπεδο και λειτουργούμε ως ένας ενιαίος παγκόσμιος οργανισμός». Κλείνοντας, ο CEO της Grant Thornton στη Γερμανία λέει χαρακτηριστικά ότι «οι πελάτες μας περιμένουν να ενδιαφερόμαστε όχι μόνο για την εργασία που έχουμε αναλάβει αλλά επιθυμούν να προβλέπουμε τις εξελίξεις και να ενεργούμε προληπτικά».

Embed Video
Coppied embed video code