grant thornton Greece

Σε μια εποχή που οι προκλήσεις και οι αλλαγές είναι μεγάλες και συνεχείς, η Grant Thornton μεταβαίνει σε μία νέα εποχή και επισφραγίζει τη δέσμευση της να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες, θέτοντας πάντα ως  προτεραιότητα τις ανάγκες των επιχειρήσεων.  Μέσα από την υπόσχεσή μας «Go Beyond. Move forward together» αλλάζουμε σελίδα. Αλλάζουμε εποχή. Επαναπροσδιορίζουμε τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και κινούμαστε πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα.

image4go3.png"Στην Grant Thornton δεν προβλέπουμε απλά το αύριο. Βοηθάμε ουσιαστικά τους συνεργάτες μας ώστε να το διαμορφώσουν. Στεκόμαστε δίπλα τους για να πάμε μαζί στην επόμενη μέρα. Καθώς πραγματοποιούμε σταθερά και αποφασιστικά βήματα, έχοντας διατηρήσει στον ύψιστο βαθμό την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα που απαιτούσαν οι προηγούμενοι δύσκολοι μήνες, θεωρούμε ότι τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι η στιγμή να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του, διατηρώντας απαράμιλλη ποιότητα στις υπηρεσίες μας και εμπνέοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους πελάτες μας. Θέλουμε οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται να αισθάνονται πως έχουν δίπλα τους ένα σύμβουλο, έναν υποστηρικτή, ένα συνεργάτη που θα τους βοηθήσει μέσα από λύσεις και νέες ιδέες να κάνουν ένα βήμα μπροστά στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Μέσα από τις συνεχείς επενδύσεις μας σε νέες τεχνολογίες και ψηφιακά προσαρμοσμένες υπηρεσίες, την επέκταση του οργανισμού μας με τις 200 νέες θέσεις εργασίας που ανακοινώσαμε πρόσφατα και τη μεταφορά μας στα νέα γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επισφραγίζουμε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο το όραμα και την αποστολή μας για να μεταβούμε στην επόμενη ημέρα, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον."

Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος Grant Thornton

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του σήμερα και τις απαιτήσεις του αύριο.

Επενδύουμε ακόμα περισσότερο στην εξέλιξη των υπηρεσιών μας. Μέσα από την ανάπτυξη όλων των τμημάτων μας, καθώς και την ευρύτερη υιοθέτηση τεχνολογικών πρακτικών, διαμορφώνουμε υπηρεσίες που φέρουν το αύριο στο σήμερα. Μέσα από τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών μας και τη μεταφορά μας σε νέα γραφεία, τη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και του κύκλου εργασιών μας, σηματοδοτούμε την έναρξη μιας νέας εποχής, παραμένοντας πάντα πιστοί στη φιλοσοφία μας.

Δίνουμε ακόμα μεγαλύτερη σημασία στις σχέσεις των ανθρώπων.

Μέσα από ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, υιοθετούμε μεγαλύτερη ευελιξία στις καθημερινές δραστηριότητές μας, προκειμένου να προσαρμοζόμαστε πάντα σε έναν κόσμο που αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς.  Συνεχίζουμε να προσδίδουμε αξία στις νέες ιδέες και στον διαφορετικό τρόπο σκέψης. Γιατί ξέρουμε ότι μέσα από τις νέες ιδέες, οικοδομείται ένα καλύτερο αύριο. Δεν αναμένουμε το αύριο. Το δημιουργούμε. Και μαζί δείχνουμε τον δρόμο. Διατηρώντας πάντα την απαράμιλλη ποιότητα που μας χαρακτηρίζει.

Αυτή είναι η υπόσχεση μας. Να διαμορφώσουμε μαζί το αύριο, να μεταβούμε μαζί στη νέα εποχή και να παραμείνουμε δίπλα στους ανθρώπους μας, την κοινωνία, τους πελάτες και συνεργάτες μας, σε κάθε τους βήμα.

Go Beyond. Move Forward Together.

Discover more

Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο τύπου.