Το Managing Partners’ Forum, ο επαγγελματικός φορέας που σκοπό έχει να αναδείξει την αξία της ηγεσίας και την αριστεία στη διοίκηση, ανέδειξε την Grant Thornton Ελλάδας στη δεύτερη θέση, στην κατηγορία «Best managed workplace».

Οι νικητές του 14ου Annual MPF Awards ανακοινώθηκαν σε ένα εορταστικό δείπνο στο ξενοδοχείο London Marriott, στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2016. Η κριτική επιτροπή των βραβείων αποτελούταν από κορυφαίους διεθνείς συμβούλους και εμπειρογνώμονες, από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Αυστραλία, οι οποίοι επιλέχθηκαν αποκλειστικά και μόνο για το εύρος της εμπειρίας τους.

Ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, αναφέρει: «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος για την ανάδειξη της Grant Thornton στη δεύτερη θέση στην κατηγορία “Best managed workplace”. Η διάκριση αυτή πιστοποιεί την εξαιρετική πορεία της εταιρείας μας, μέσα στη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης, αλλά και τη δέσμευσή μας να  επενδύουμε στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας. 

Η Grant Thornton, από την αρχή της κρίσης στην Ελλάδα, επέλεξε να πάει αντίθετα στο ρεύμα. Δεν περικόψαμε δαπάνες, δεν απολύσαμε προσωπικό. Επενδύσαμε σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες και κυρίως σε ανθρώπους και με τον τρόπο αυτό αποδείξαμε στην πράξη την ακράδαντη πίστη μας, ότι οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Το βραβείο αυτό δικαιώνει τις επιλογές μας. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό της Grant Thornton στην Ελλάδα για την αφοσίωση, τη δέσμευση και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν καθημερινά, αποτελώντας κινητήριο δύναμη για τη βιωσιμότητα της εταιρείας μας».

Η κριτική επιτροπή αναφέρει: «Η Grant Thornton Ελλάδας είχε μια εξαιρετική ανάπτυξη εν μέσω οικονομικής κρίσης. Παρά το δύσκολο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία, τα στελέχη της κατάφεραν να αναδείξουν πρωτοβουλίες ιδιαίτερα καινοτόμες, όπως για παράδειγμα το πρόγραμμα των counselors (σύμβουλοι καθοδήγησης), το θεσμό των upward appraisals (αξιολογήσεις από τα κατώτερα προς τα ανώτερα επίπεδα) και το σύστημα επιβράβευσης απόδοσης εργαζομένων. Είναι σαφές πως η διοίκηση έχει υποστηρίξει πλήρως αυτές τις πρωτοβουλίες και η υποψηφιότητα της εταιρείας αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα όλων των παραπάνω πρακτικών που συνέβαλαν στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρείας.»

Για την πλήρη λίστα των νικητών επισκεφθείτε τον ιστότοπο MPF (doc).

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το:

Τμήμα Marketing & Business Development

T 210 72800 69-70

Ε marketing@gr.gt.com