banner image
Press Release

Διοργάνωση εθελοντικής δράσης της Grant Thornton με την LAVEyou

Στις 13 Οκτωβρίου η Grant Thornton σε συνεργασία με τη LAVEyou διοργάνωσε την εθελοντική δράση #wet4well

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Grant Thornton στην Ελλάδα συμμετείχε στις παγκόσμιες ημέρες ΕΚΕ του δικτύου της, διοργανώνοντας μια δράση εθελοντισμού και αλληλεγγύης σε συνεργασία με τη διαδραστική ομάδα LAVEyou. Live A Volunteer Experience.

Η δράση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ με τη συμμετοχή σχεδόν 280 εργαζομένων και 120 παιδιών από τις ΜΚΟ ”The Home Project” και “H Κιβωτός του Κόσμου”. Οι συμμετέχοντες συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες, καταναλώνοντας ενέργεια και θερμίδες, τις οποίες στη συνέχεια η εταιρία μετέτρεψε σε χρήματα που δόθηκαν ως δωρεά στις ΜΚΟ.

Ο κ. Βασίλης Καζάς, Managing Partner της Grant Thornton στην Ελλάδα δήλωσε: «Αυτή τη χρονιά στηρίξαμε τη δράση ΕΚΕ της εταιρίας μας εξολοκλήρου στη συμμετοχή των ανθρώπων μας και το αποτέλεσμα, πιστεύουμε μας αντάμειψε. Η συνεργασία μας με την ομάδα της LAVEyou, απογείωσε το αποτέλεσμα και ο θετικός αντίκτυπος για τα παιδιά που παρευρέθηκαν ήταν ιδιαίτερα μεγάλος. Δράσεις ΕΚΕ όπως αυτή που σχεδιάσαμε είναι ευθύνη του επιχειρηματικού κόσμου και θα πρέπει όλοι να ενθαρρύνουμε αντίστοιχες προσπάθειες».

Ο κ. Νικόλας Κονταράτος, ιδρυτής της LAVEyou. Live A Volunteer Experience συμπλήρωσε: «Καινοτομία της δράσης αποτελεί η εθελοντική συμμετοχή και υποστήριξη καταξιωμένων ανθρώπων από το χώρο του αθλητισμού και των media, καθώς και μεγάλων εταιριών. Λειτουργώντας ως φυσική πλατφόρμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, όλοι οι συμμετέχοντες κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σαν μια μεγάλη οικογένεια και να προσφέρουν τη μέγιστη χαρά και οικονομική υποστήριξη στα παιδιά που την έχουν ανάγκη».

Υποστηρικτές και συνεργάτες δράσης:

EventTrainersTeam

CrossFit | Δημήτρης Μώρος & Δημήτρης Σουρμελής

Spinning | Γιώργος Σταματόπουλος

SurfSet | Γιάννης Στίνης

Yoga | Αφροδίτη Βέρου

Running | Βαγγέλης Χριστούλας

Event Entertaining Team

Presentation | Άννα Πρέλεβιτς

DJ | Νίκος Μορφέσης

Cooperation

Fitness Art

Supporters

Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό

SURFSET Greece

Real Motion

Lifeguard Hellas Save & Rescue Volunteer Team

Goody's Burger House

Fitness Star

ORPHEE BEINOGLOU

ΟΣΥ ΑΕ Οδικές Συγκοινωνίες

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το:

Τμήμα Marketing & Business Development

T: 210 72 80 070

Φ: 210 72 12 222

E: marketing@gr.gt.com

Μάθε περισσότερα για την δράση & τη διαδραστική ομάδα LAVEyou:

www.LAVEyou.com | info@laveyou.com

 

Copy text of article