• Η Grant Thornton ταξίδεψε στη «Μικρά Αγγλία»

Η Grant Thornton ταξίδεψε στη «Μικρά Αγγλία».

Η Grant Thornton, είχε τη χαρά και την τιμή να διοργανώσει μια βραδιά ιδιαίτερης σημασίας, τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014, στον θερινό κινηματογράφο CineParis, και ώρα 19:30.

Δείχνοντας για ακόμη μια φορά την υποστήριξή της στον πολιτισμό και τις τέχνες, η Grant Thornton προσκάλεσε συνεργάτες και φίλους σε μια αποκλειστική privé προβολή της αριστουργηματικής ταινίας «Μικρά Αγγλία», που κατακτώντας κοινό και κριτικούς, βαδίζει ήδη στο δρόμο για τα βραβεία Oscar. Η αποκλειστική προβολή πραγματοποιήθηκε στο Cine Paris, έναν από τους καλύτερους θερινούς κινηματογράφους παγκοσμίως (CNN, Guardian).

Με θέα την Ακρόπολη, οι καλεσμένοι της Grant Thornton είχαν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία μαζί με τον σκηνοθέτη της «Μικράς Αγγλίας» Παντελή Βούλγαρη, τη μουσικοσυνθέτη Κατερίνα Πολέμη, τον παραγωγό Γιάννη Ιακωβίδη και άλλους συντελεστές της ταινίας.

Τη βραδιά άνοιξαν ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος, και ο κ. Σωτήρης Γιούσιος, Tax Partner της Grant Thornton οι οποίοι καλωσόρισαν τους καλεσμένους, και μαζί με τον κ. Παντελή Βούλγαρη και την κ. Κατερίνα Πολέμη έδωσαν το έναυσμα για την έναρξη της προβολής.

Mikra Agglia

Κατεβάστε το πλήρες Δελτίο Τύπου σε μορφή word εδώ (docx, 146KB).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε:

Τμήμα Marketing & Communications

T: 210 72 80 067-070

Φ: 210 72 12222

E: marketing@gr.gt.com