Οι δυναμικές επιχειρήσεις μπορούν να επιτύχουν σπουδαία πράγματα όταν έχουν σωστή υποστήριξη. Αυτό που έχει ανάγκη ο επιχειρηματίας είναι να βρίσκονται δίπλα του σύμβουλοι που κατανοούν εις βάθος την επιχείρησή του, τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται αλλά και την αναπτυξιακή του πολιτική.

Η Grant Thornton είναι ο οργανισμός που μπορεί να προσφέρει τον συνδυασμό της παγκόσμιας εμβέλειας, της αποτελεσματικής υποστήριξης και των επικοδομητικών σχέσεων, προσδίνοντας αξία για την επιχείρησή σας.

About us Θέλετε να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές σας για ανάπτυξη; Γνωρίστε μας σήμερα

Ως παγκόσμιος οργανισμός με εταιρείες-μέλη σε 140 χώρες, έχουμε το μέγεθος για να ανταποκριθούμε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, με τη διορατικότητα και την ευελιξία που σας βοηθά να μείνετε ένα βήμα μπροστά. Η Grant Thornton είναι ένας από τους σημαντικότερους παγκόσμιους ελεγκτικούς, συμβουλευτικούς και φορολογικούς οίκους και αναγνωρίζεται από όλες τις αγορές.

  • Ανακαλύπτουμε τι είναι σημαντικό για εσάς και το μεταφράζουμε ως καίριο για εμάς
  • Παρέχουμε ρεαλιστικές λύσεις που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε
  • Προσφέρουμε άμεση υποστήριξη και ευελιξία
  • Διαθέτουμε ομάδες με διαφορετική νοοτροπία.

Μία διαφορετική πρόταση στην αγορά

Διαθέτουμε εύρος, εξειδίκευση και ποιότητα, και αποτελούμε μία διαφορετική πρόταση στην αγορά.

Προσφέρουμε μία συνδυασμένη προσέγγιση, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στις ανάγκες των πελατών μας, αντλώντας ταυτόχρονα γνώση από την εμπειρία μας στην εγχώρια αγορά και από την εκτεταμένη παγκόσμια τεχνογνωσία μας. Αυτό μας οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης και αφοσίωσης των πελατών, συγκρινόμενοι με τον ανταγωνισμό.

Πιστεύουμε στην ολιστική κατανόηση των ζητημάτων. Ενδιαφερόμαστε ουσιαστικά για τους πελάτες μας, τις προκλήσεις τους, τις φιλοδοξίες τους και την εμπορική τους οντότητα. Δεν έχουμε έτοιμες απαντήσεις. Αντιθέτως, κάνουμε τις σωστές ερωτήσεις, ενθαρρύνουμε το διάλογο στις ευρύτερες επιχειρηματικές μας συζητήσεις και … σας ακούμε.

Το μοντέλο δομής που ακολουθούμε επιτρέπει στους Partners και στα ανώτερα στελέχη μας να αφιερώνουν στους πελάτες περισσότερο χρόνο. Είμαστε προσιτοί και προσβάσιμοι, δίνουμε ένα προσωπικό τόνο στη συνεργασία μας και σας βοηθούμε να βρείτε τις λύσεις που απαντούν καλύτερα στα προβλήματά σας.

Μια διαφορετική προσέγγιση

Γνωρίστε μας σε πέντε βήματα:

  1. παγκόσμια εμβέλεια,
  2. δυνατότητες παγκόσμιας κλάσης,
  3. αναγνωρισμένο brand,
  4. εργασιακό περιβάλλον «Great place to work»,
  5. διαφορετικός τρόπος εργασίας