article banner

Γιατί να επιλέξετε τη Grant Thornton

Σε έναν κόσμο ο οποίος αλλάζει με ταχύτατους ρυθμούς, οι επιχειρήσεις αναζητούν έναν σύμβουλο ο οποίος θα τους προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία, μία βελτιωμένη εμπειρία, μία εμπειρία που θα κινηθεί πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα. Χρειάζονται έναν σύμβουλο ο οποίος προσφέρει εξειδίκευση και βαθιά κατανόηση της αγοράς.

Η Grant Thornton είναι ο κατάλληλος σύμβουλος για την επιχείρησή σας, καθώς σας προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, οι οποίες ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες σας, διατηρώντας πάντα την απαραίτητη διορατικό και ευελιξία που σας βοηθά να μείνετε ένα βήματα μπροστά.

About us

Διαβάστε τα fast facts της Grant Thornton

Γνωρίστε μας σήμερα

Ως παγκόσμιος οργανισμός με εταιρίες-μέλη σε πάνω από 140 χώρες, συνδυάζουμε παγκόσμια εμβέλεια και αποτελεσματική υποστήριξη, οικοδομώντας ουσιαστικές σχέσεις και ενισχύοντας την αξία της επιχείρησής σας. Κατανοούμε τις ανάγκες σας, γι’ αυτό θα βρίσκουμε πάντα μαζί την κατάλληλη λύση, απέναντι σε κάθε αβεβαιότητα. Ταυτόχρονα, κατανοούμε και τις φιλοδοξίες σας, γι’ αυτό θα σας δείχνουμε το δρόμο προς το μέλλον και θα σας βοηθάμε πάντα να διαμορφώνετε το αύριο του επιχειρηματικού κόσμου.

Η ισχυρή παρουσία της Grant Thornton παγκοσμίως, σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση τόσο της τοπικής αγοράς, όσο και των δυναμικών οικονομιών σε όλο τον κόσμο, την καθιστά τον καταλληλότερο σύμβουλο για να οδηγήσει κάθε επιχειρήση με επιτυχία στην επόμενη ημέρα. Παράλληλα, η ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει αναγνωρίζεται από όλες τις επιχειρήσεις που έχουν συνεργαστεί μαζί της.

  • Δημιουργούμε σχέσεις που διαρκούν και οι οποίες βασίζονται στην εμπιστοσύνη.
  • Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες απαράμιλλης ποιότητας.
  • Εργαζόμαστε στον ρυθμό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Στον δικό σας.
  • Φέρνουμε πάντα νέες ιδέες και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε.
  • Δεν προβλέπουμε απλά το μέλλον. Σας βοηθάμε να το διαμορφώσετε.

 

Κινούμαστε πέρα από τα καθιερωμένα επιχειρηματικά πρότυπα, ώστε να μπορέσετε να κάνετε κι εσείς το ίδιο

Επενδύουμε στην οικοδόμηση ουσιαστικών σχέσεων με τους πελάτες, την κατανόηση των προβληματισμών τους και την παροχή άρτιων υπηρεσιών τις οποίες μπορούν να εμπιστεύονται. Κινούμαστε πέρα από τις προσδοκίες σας, προκειμένου να σας προσφέρουμε πάντα τις καταλληλότερες λύσεις, με σαφήνεια και αμεσότητα.

Όπου υπάρχει πάθος για απαράμιλλη ποιότητα, θα είμαστε πάντα παρόντες. Αξιοποιούμε συνεχώς την εξειδίκευσή μας ώστε να λαμβάνετε πάντα τις σωστές αποφάσεις. Για εμάς, ποιότητα σημαίνει να κατανοούμε τις ανάγκες σας και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας.

Προσαρμοζόμαστε αποτελεσματικά τόσο στις αλλαγές που προκύπτουν στον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και στον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Κινούμαστε πέρα από πολύπλοκες αποφάσεις και γεωγραφικά σύνορα. Απλοποιούμε τα σύνθετα και καθιστούμε κατανοητό κάθε τεχνικό ζήτημα. Με αυτόν τον τρόπο, ο οργανισμός σας είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στις εξελίξεις με την ταχύτητα που επιτάσσει το σύγχρονο επιχειρείν.

Δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να αναδειχθούν νέες ιδέες. Συνδυάζουμε τις γνώσεις και την εξειδίκευσή μας με τις νέες ιδέες. Γιατί ξέρουμε ότι μέσα από τις νέες ιδέες, οικοδομείται ένα καλύτερο αύριο.

Η επιτυχία του αύριο ξεκινάει μέσα από τη λήψη των σωστών αποφάσεων σήμερα. Συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και με τις ρυθμιστικές αρχές, προκειμένου να δημιουργούμε ένα περιβάλλον πιο υπεύθυνο και σταθερό για τον κλάδο παροχής ελεγκτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Έτσι, η λήψη των αποφάσεων θα χαρακτηρίζεται από σιγουριά και εμπιστοσύνη. Παράλληλα, δεσμευόμαστε με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, μέσα από τις ενέργειες που πραγματοποιούμε και τον θετικό τους αντίκτυπο στο περιβάλλον και την κοινωνία μας. Με αυτόν τον τρόπο γνωρίζουμε ότι, ανεξάρτητα από τον δρόμο που ακολουθείται, πορεύεστε έχοντας λάβει τις σωστές αποφάσεις.

Προσφέρουμε μία συνδυασμένη προσέγγιση, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στις ανάγκες των πελατών μας, αντλώντας ταυτόχρονα γνώση από την εμπειρία μας στην εγχώρια αγορά και από την εκτεταμένη παγκόσμια τεχνογνωσία μας. Αυτό μας οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης και αφοσίωσης των πελατών, συγκρινόμενοι με τον ανταγωνισμό.

Μία διαφορετική εμπειρία. Ένας σύμβουλος που σας οδηγεί στην επόμενη ημέρα.

Οι πέντε πυλώνες που καθιστούν την Grant Thornton μία διαφορετική εμπειρία:

  1. Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους και για τις σχέσεις
  2. Παρουσιάζουμε μεγαλύτερη ευελιξία
  3. Προσδίδουμε αξία στις νέες ιδέες
  4. Διατηρούμε πάντα αδιαμφισβήτητη ποιότητα σε ό,τι κάνουμε
  5. Δείχνουμε τον δρόμος προς το αύριο

Αυτή είναι η υπόσχεση μας. Να διαμορφώσουμε μαζί το αύριο, να μεταβούμε μαζί στη νέα εποχή και να παραμείνουμε δίπλα στους ανθρώπους μας, την κοινωνία, τους πελάτες και συνεργάτες μας, σε κάθε τους βήμα.

Go Beyond. Move Forward Together.